Снимка: Булфото
fallback

972 сгради в София дължат пари на "Топлофикация".

Това става ясно от публикувания на интернет-страницата на дружеството списък на длъжниците.

Данните са към 28 август т.г. и се отнасят за сградите,  които не са платили над 50 на сто от сметките си.

В списъка са публикувани задълженията по топлофикационни райони.

Вижте длъжниците за Район София

Район Земляне

Район Люлин

Район София - Изток

Ако задълженията не бъдат погасени, "Топлофикация"-София вече предупреди, че ще започне да спира топлата вода, а след това и парното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

учуден

преди 15 години

Тези проценти въобще не са верни. Например в нашия блок има само един ,който не плаща от много години и цялата сума е негова, а всички останали са си плащали. с други думи достатъчно да има един който не е платил от 10 години и целия блок с 10 абоната, от които само един нередовен, става със 100% несъбираемост да ви е честито. Само че ако ми спрат парното аз, както и всички останали ще бъдем принудени да минем на друг начин на отопление и да видим топлофикация после.....

95

Фак

преди 15 години

Братленцее те мислят бе :) За себе си :D Отебавай ги тея и си минавай на алтернативни източници....

94

Perko

преди 15 години

Според мен това което искат да направят е доста тъпо дори за "Топлофикация". Целта им е да си повишат събираемостта, нали така?Обаче те така ще си я намалят. Доколкото разбирам искат да спрат всички входове с под 50% събираемост. Аз си плащам парното, но нашият вход има събираемост 41%. Значи ако ми спрат водата и парното и аз ще спра да плащам , ще ги съдя. Същото ще направят и останалите от 41- те % които си плащат и събираемостта на "Топлофикация" ще спадне. Ще загубят и доста дела. Ако не в Българрските съдилища, то България ще загуби в европейските. Трябва да се замислят преди да правят глупости!

fallback