Снимка: БГНЕС
fallback

БСП поиска оставката на зам.-кмета по екологията на Столична община Мария Бояджийска.

Според секретаря на изпълнителното бюро Антон Кутев е очевидно, че тя заблуждава кмета Бойко Борисов, че ангажимент на държавата е да намери място на балите със софийския боклук.

Изпълнителното бюро на БСП предлага на Бойко Борисов да организира обществено обсъждане по няколко теми.

Първата е - кога и как се изчерпа сметището в Суходол, втората - какво се случва със завода за отпадъци, третата-какви действия ще предприеме Общината по отношение на балите в Кремиковци, които трябва да бъдат изнесени оттам и четвъртата- ако срокът за изграждане на завод за отпадъци е 3 г., то къде ще се складира боклукът на София, докато заработи предприятието.

Според Антон Кутев ситуацията със столичния боклук е драстичен провал на Борисов.

Ако всички градове откажат да приемат балите, проблемът си остава на Столична община.

Членът на ръководството на БСП Ивелин Николов пък коментира изказванията на Борисов от последните дни така: "Не е мъжко да блъскаш ръката, която ти помага. Симеон Сакскобургготски го храни години наред, а сега Борисов плюе по него. Добре, че не е жив Тодор Живков, иначе и по него щеше да плюе", каза социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

софиянец

преди 15 години

брилянтна идея, поздравления!и мисля, че това точно е идеята на "прекрасния" ни кмет, да се славят волята и решенията му!а именно - да построим пирамида/и, която да се вижда от космоса, пирамида от Бели Бали ***, проектирано и реализирано от БББ.'ми те египетците не е ясно доколко са успели при това за няколко века - от нас да гледат - сега като преизберем кмета още няколко мандата и хоп пирамидата ще е готова, после 2ра, 3та ... Ха сега кметове от цялата страна, завиждайте! сега и пари да давате няма да си продаваме ***!и според мен завода, който се строи за толкова години е завод за пирамиди - първия в световен и вселенски мащаб, проектирал и реализирал БББ!смехът лекува!

29

преди 15 години

4e te 4ervenite sa bokluka

28

Папи

преди 15 години

ъъм? Ти не разбра ли че това са интереси от финансово естество? Всичко е пари приятелю, всичко ... дори и правото ти да пишеш тук също! А ако те сложим там теб - повярвай ще станеш и ти " ***, СЕЛСКА, ПОЖАРНИКАРСКА МУТРА "

fallback