Снимка: Булфото
fallback

Екипите, ангажирани с почистването на столицата, тази вечер в 21.00 часа ще започнат да мият пешеходната зона на бул. "Витошка". Това съобщиха на БТА от пресцентъра на общината.

През тази нощ ще продължи работата по почистването и измиването на бул. "България", като екипите ще работят в участъка от Околовръстното шосе към Центъра на града. Движението няма да се спира.

В понеделник в 21.00 часа ще започне миенето на бул. "Цариградско шосе" от алея "Яворов" към "Орлов мост". Миенето на булеварда от "Орлов мост" до "Враня" ще премине на пет етапа .

По време на почистването от 21.00 до 6.00 часа сутринта ще се затвори за движение участъкът и в двете посоки от "Орлов мост" до алея "Яворов". По време на миенето ще се пропускат само колите на градския транспорт и колите със специален режим.

При подходящи метеорологични условия във вторник и в сряда през нощта ще се работи в участъка от алея "Яворов" до моста на 4-ти километър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Kolega..

преди 16 години

..iskah da kaja, che iskam da kaja.... ama tova veche ne e moq replika i po-dobre... ;)

2

неразбиращ

преди 16 години

ако някой може да ти разбере какво си се опитал да кажеш...

1

Kolega...

преди 16 години

Genialno... Nali sum proS i ne razbirah, kakvo znachi tova: "Sled dujd kachulka..."... ta te taka...po-dobre mi zvuchi "Sled duj miene"... taka me uchiha i U rodnata kazarma...mokro li e, znachi e mito... A i mnogo mi dopadat vlajnite neshta...v jenski rod.. ;)))

fallback