Витошка падна до 32-ро място сред най-скъпите търговски улици в света. Снимка: Булфото
fallback
Столичният булевард „Витоша“ падна до 32-ро място в годишната класация на консултантската компания Cushman&Wakefield за най-скъпите търговски улици в света. Средният годишен наем на квадратен метър в магазин на Витошка е 1200 евро, сочат данните. В миналогодишната класация булевардът е бил на 28-мо място, а през 2005 г. - на 22-ро. От пет главни търговски улици в България, включени в проучването, се отчита спад в наемните нива при четири от тях. В света най-скъпата търговска улица за пореден път е Пето Авеню в Ню Йорк с годишен наем от 11 983 евро/кв. м. Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

преди 16 години

STOLICATA SI E STOLICA.PROSTO NQMA KAKVO DA GOVORIM.AZ NE SAM OT SF NO SAMO TAM SE USE6TA ISTINSKATA BULGARIQ.

43

Лудория

преди 16 години

Хм, един чичко е казал - "Всичко далеч от морето е провинция". Но на мен не ми пука за това кое е град, кое е провинция... Именно защото много от нас се опитват да се изкарат такива или онакива не сме задружни и затова ни мачкат както си искат! Истински софиянец - как звучи, а? Искам да попитам ако сменим столицата на България - какво става от София? А? Тъпотии са това - има хора всякакви навсякъде и делене по местоживеене или раждане ми напомня породи крави - Дунавска "не знам си каква", Тракийска, Софийско ***... ;)

42

преди 16 години

40 и 41 - точно така.40 е права - който иска - възможности има бол. Който идва за да неводоволства - обикновено го постига и си остава недоволен. Твърдо мога да заява, че толерантността към хора не от София, но живущи в нея е абсолютна. Аз никога досега не съм чул някой да е бил дискриминиран, защото е от Враца примерно. Това че бол кухари викат по форумите и дават превез на простотията, не означава, че градът е такъв. Виж да ти скочат на бой в Пловдив или Варна, защото си от София е много по-вероятно от колкото обратното.41 - да, това е много неприятно но факт. Кофи трябват повече. Не само в София няма достатъчно, в цялата страна трябват повече.

fallback