От събота адът, наречен "ремонт на Цариградско шосе", стартира официално. Снимка: Булфото
fallback

Започващият в събота ремонт на част от столичния булевард "Цариградско шосе" ще струва 1 400 000 лева, обявиха от отдел "Транспортна инфраструктура" на Столичната община.    

В тази сума са включени преведените целеви средства от Министерството на финансите за ремонт на участъка от "Орлов мост" до бул. "П. К. Яворов" в размер на 750 000 лева.   

До 20 август ще бъдат ремонтирани двете платна на булеварда от пътния възел при бул. "П. К. Яворов" до кръстовището при СУ "Св.Климент Охридски".   

По пътните платна ще бъдат положени 4 сантиметра асфалтова покривка, всички шахти по булеварда ще бъдат изравнени с нивото на платното, ще бъдат ремонтирани дъждоприемащите шахти от двете страни на участъка.   

По думите на кмета Борисов няма по-добър месец за извършването на ремонта от август, когато движението в столицата е най-слабо натоварено.

Той заяви, че до 15 септември всички по-големи ремонти по столичните улици ще бъдат завършени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

na emo bashta mu

преди 17 години

Земи прочети малко други книжки не от тея дето ги рекламират в "лайвстайл" списанията щото май не знаеш че ако не беше Желю Желев да ви вкара миризливите *** тука още щеше да си гниеш в някое село дето не знаят що е то интернет.МЛЪК

34

Емо

преди 17 години

И селата се благоустоиха, малоумничке! За пореден път ти казвам на тебе и на всички, които са в София, че умните и разумни хора няма да стъпят в София. Има една малка група, интелектуалци, лекари и прочие имат нужда да отидат в София за да намерят публична и професионална изява. Но това не означава, че го правят с удоволствие, а просто няма накъде. Извода е един: София винаги е била в 99% от случаите дрийм дестинация за *** и *** (не искам да обиждам хората живеещи по селата). Така че софиянци вие дето плюете новодошлите, вашите предшественици са били същите такива *** по които плюете сега! А кръвта вода не става.....И престанете за пореден път да си мислите че софия е нещо спешъл за "провинцията"! За нас това е нещо вмирисано и гадно. Вземете прочетете Берлин Александерплатц на Алфред Дьоблин да видете за какво иде реч като си помислим за София. Верно книгата е писана в началото на 20 век за Берлин, но се отнася в пъти по-тежко за модерната София на 21-ви век. Ама вие софиянците не вярвам да четете книги, сигурно и библиотеките си не знаете къде са, само "***" се обзалагам че четат.....

33

преди 17 години

наблюдението ми е, че най-мръсния квартал на София е Ст.град! защо ли? в кви ли не ебани квартали съм попадал, ама чудо като ст.град просто няма! мизерия, ***, свинщина, ама селото се чувства като е тех си. и не му пречи, и продължава да "***"!

fallback