Тома и Албена имат опит на сцената. Снимка: Булфото

Рок идолът Тома и бандата му - Ицо-бас китара, Ванката-соло китара и Ниньо-барабани, ще забият на 9 юни, събота, в Sofia Live Club.

Това ще бъде специален концертен лайф, посветен на бандите от предстоящото издание на най-големия рок фест в България – Sofia Rock 2012, организиран от Болкан Ентертейнмънт.

Феновете на твърдата музика ще чуят култови парчета на групите Guns’N Roses, Godsmack, Lou Gramm (Foreigner), Iggy & The Stooges, Kaiser Chiefes и Ugly Kid Joe.

Още по темата
Към рок събитието ще се присъединят и гост музиканти начело с ветерана Данчо Караджов, който ще изпълни на живо хита на Ugly Kid Joe „Everything About You”. Вокалът на „Торнадо” Ники пък ще представи класиката на Гънс „You Could Be Mine”.

В концерта ще вземат участие и четири дами, които ще представят емблематични рок песни. Това са Преслава Мръвкова, Русина, Алекс Жекова. Голям интерес със сигурност ще предизвика актрисата Албена Михова, която ще участва с песента „Say You Will”, чийто вокали в оригинала са на Lou Gramm.

Тома и групата му пък са подготвили 60-минутен сет с хитове на бандите от афиша на Sofia Rocks.

Почитателите на метъла пък могат да се включат в нашата игра, в която всяка седмица ще раздаваме по две покани за двата дни на фестивала на 7 и 8 юли на стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase