Снимка Х
fallback

Григор бе в добро настроение след победата над Хуркач и на пресконференцията след мача отговори и на въпрос за личния си живот. Поводът бе присъствието край корта на Ализе Лим. Бившата френска тенисистка в момента работа за Eurosport.

"Цял живот едно и също. Не знам. Но не се дразня вече. Всеки път, когато ме видят с жена, ме питат това (дали му е гадже - б.р.). С нея (Ализе) се познаваме от 14-годишни и тя е една от най-близките ми приятелки.

Това са само слухове, няма нищо между нас. Дори и само да говоря с момиче, винаги първата теория е тази. Интересно защо така се случва. Ако аз ви видя вас в такава ситуация, ще си кажа ли: Да, това е негова приятелка?", запита Димитров, пише 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 34 Абе глу--пав. Не става въпрос за България бе. Състезанието е в Париж. Питали са го ФРЕНСКИ журналисти. Аман от селски парчета кат тебе.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Не е само до теб, Гришо!! В БГ е така! Не търпят хора, които живеят сами и ги свързват веднага с някого( някоя), на когото си позволиш дори само да се усмихнеш! Дори и да се ожениш, усмихнеш ли се на някого, ти вече си му любовница в устата на злобарите! И то така ти го подхвърлят, че и нищо да не вършиш, сам да си повярваш!! Отвратителна милиция! Само с това се занимава с агентите си!

32

Косача

преди 3 седмици

Да му имам проблемите.

fallback