Снимка: БГНЕС
fallback

През нощта времето ще бъде предимно ясно. Значителна облачност ще има над северните райони, където на отделни места до полунощ ще превали. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Ще духа слаб южен вятър, в Източна България до умерен от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София около 7°. Атмосферното налягане e малко по-високо от средното за месеца и ще се задържи почти без съществена промяна,

Утре ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София – около 19°.

Над планините облачността ще е значителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра – около 4°.

Над Черноморието ще има значителна облачност, след обяд с валежи от дъжд и на отделни места с гръмотевици. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 месец

Господа от БТВ,преназначете усмихващата без причина,танцьорка Н.Трифонова,защото за синоптик,тя не става в никакъв случай.Защо я търпите собственици,директори,ледактори,тя компроментира медията ви.На мен ли? На мен не ми пука хич,защото вие се излагате,а сте една от най уважаваните телевизии.

4

Анонимен

преди 1 месец

За условията за градушки разбрахме , ама то май това е всичко ! Голяма новина , няма що , и аз мога да го позная !Въобще ще има ли градушки и къде ще са те - мълчание като комунист на разпит. Сакън да не се прецакат да обещаят нещо г-да синоптиците. Иначе - плашене до откат и от това плашене не им остават сили да познаят нещо наистина.Справка - бедствията и катаклизмите в последните няколко години. Барем боб да бяха хвърляли ...

3

Анонимен

преди 1 месец

Дано няма градушки!

fallback