Продукти:
- 2 чаши сварена паста пене
- 1 чаша чери домати на половини
- 250 г сирене фета, натрошено
- 1/3 чаша зехтин
- 1/3 чаша пресен босилек, нарязан
- ¼ чаша ситно нарязан лук
- ¼ чаша кедрови ядки
Приготвяне:
- Разбийте в блендер зехтина, кедровите ядки и босилека, ако искате да направите песто. Ако не, може да използвате и готово.
- Трети вариант е да използвате съставките поотделно. Изборът е ваш.
- Сварете, отцедете пастата и я оставете да изстине.
- Нарежете доматите.
- Смесете всички съставки.
- Добавете натрошеното сирене и разбъркайте.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Анонимен
преди 1 месецВ сезона на спанака и зелената салата пари за черита и кедър не давам.
3
БеГе Папуаса
преди 1 месецПредпочита па ЧА с чесън и сфински копита за салата
2
Анонимен
преди 1 месецКолко много маззньоч за две чаши макарони!