Снимка: БГНЕС
fallback

Днес ни очаква предимно слънчево време. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, главно в планинските райони там, ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици.

В отделни райони валежите ще са интензивни.

Максималните температури ще са между 31° и 36°, в София - около 31°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Максималните температури ще са 29°-31°. Температурата на морската вода е около 26°.

Преди обяд над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста, над масивите от Западна България, купесто-дъждовна облачност и на места там ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 26°, на 2000 метра - около 17°.
 
Във вторник и сряда преди обяд, а в Източна България през целия ден, ще бъде предимно слънчево. Краткотрайни валежи и гръмотевици ще има на места, главно в следобедните часове в западната половина от страната. Максималните температури в Западна България ще са до 25-26°, на изток все още ще са около и над 30°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте с това растение на снимката. Отровно е.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

НЕКА да е ЛЯТО

fallback