Пълна неграмотност
Пълна неграмотност
Всеки има право на протест, но други и имаме право да учим! Подкрепям протестта на колегите, но искам и да имам възможност за лекции! Освен това поне когато имаш толкова големи претенции да си повратната точка и да си част от новото начало на държавата, поне бъди грамотен! Снимка: студент второкурсник | 28 окт 2013 13:03
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
88
13482
72
63
Напиши коментар Коментари
76
1
 
2
 
! Отговори
до 71 преди 10 години
"който не вижда мръсната кафява провукация в това е ограничен и може да бъде само роб"провУкация??? Ето това се има предвид със статията, истински робе!
75
3
 
2
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
"Подкрепям протестТа на колегите" ... поне бъди грамотен и ти, провокаторче жалко !
74
2
 
6
 
! Отговори
ANTONIM преди 10 години
Нищо не ме изненадва вече - водещи журналисти говорят: "ще говориме", "ще видиме" и т.н. , бившият ни премиер, както и голяма част от депутатите говорят на диалект. Ако зависеше от мен, никой говорещ на диалект не би трябвало да работи в държавната администрация или да заема висши държавни постове. Те са срам за държавата ни със своята неграмотност!
73
5
 
3
 
! Отговори
Студент преди 10 години
Винаги е имало стачкоизменници.....какво им пречи да си учат с книжките у тях няколко седмици, нищо няма да изтърват....тук и сега се решава бъдещето на държавата ни......щом са такива егоисти поне да си стоят на топличко у дома и да си четат лекциите!
72
8
 
12
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Трябва да си много ограничен да се хванеш на този номер. И аз мога да напише нещо и да го сложа някъде, където не можеш да разбереш точно къде е. Да го снимам и да кажа - неграмотни. Типични комунистически прийоми.
71
5
 
12
 
! Отговори
аполитичен преди 10 години
Никаква провокация не е! Това е нивото на грамотност на по-голямата част от сегашните "стОденти".
70
6
 
8
 
! Отговори
автор преди 10 години
Контрапротестиращите искат да учат при шефа на Конституционния съд, който да ги научи как да се тълкува изкривено конституцията. После искат да ги излъже и парламента като им назначи некой друг мафиот на висок държавен пост. После искат да ги излъжат, че живеят в нормална държава и че получават нормално заплащане. Накрая обаче ще искат да си родят деца на които да кажат, че е най-добре да отидат да учат в чужбина, понеже у нас образованието не е на ниво . Какво е това? Малодушие?
69
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
който не вижда мръсната кафява провукация в това е ограничен и може да бъде само роб
68
5
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Смятам, че това е провокация. Представители на протестиращите студени изрично казаха, че се поставят трансператни с правописни грешки, за да ги злепоставят.
67
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така снимка може да напарвиш и в градския *** в Богуево,ока има такъв-и автора даже може и да се изсере отгоре и да снима и после да каже-ето,тва е и кОлтурЪта на стЮдентЪ.Аре стига евтини комунистически номера,а?Тая червена номенкалтура освен гнусотии,нищо смислено не направи за България.И тая крадлива червена *** иска да ни управлява?!!?? Ай сектир вече!
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Anonimna (72)Ако имаш претенции към грамотносста на другите, е добре ти да демонстрираш такава.За твое сведение:1. "бъдещия цвят на нацията" би следвало да се членува с пълен член;2. "лайф"??? - една прекрасна българска дума3. "във София" -> "в София"4. "прованса"?? - много оригинално....
65
8
 
6
 
! Отговори
Anonimna преди 10 години
През 1990 стачкуваха студенти - бъдещия цвят на нацията. През 2013 година стачкуват тези, които имат свободно време и излишни пари, за да си обезпечат няколко години лайф във София или другаде из прованса. Показателно е как висшисти дори не могат да напишат какво образУУвание имат - виШе или средно. Ако в тази държавица всяка различна гледна точка се възприема като ПРОВОКАЦИЯ, помислете си в коя част на географията всъщност е редно да се отнесете и какво ви чака?
64
6
 
4
 
! Отговори
ккк преди 10 години
"искам да имам възможност за лекции... искам да ходя в университета... тея ми пречат да учаа..." абе изведнъж всички станаха много учени д'ге.... кво си мислите, че ще научите в универистета ?! Вижте какво казва Кристиян Таков относно окупацията на университета и се замислете защо един от най-големите капацитети в тая скапана институция /су/ застава зад именно тази форма на протест... и как предлагате да протестират студентите ?! у дома пред компютъра да дращят в днес.бг ? демагози и толерасти
63
4
 
3
 
! Отговори
gosho преди 10 години
До мориАко си мислиш, че преподавателите в университета имат за задача, да учат студентите, да пишат грамотно, значи много си се объркал....
62
9
 
5
 
! Отговори
мори преди 10 години
това може би наистина е провокация.Нека се замислят преподавателите каква неграмотна маса бълва от университетите и дали са си заслужили заплатите.Не вярвам сега за 30-40 дни да се ограмотят.Така че те треперят повече за местата си и името си отколкото колко са грамотни студентите.Така че ОСТАВКА.
61
8
 
12
 
! Отговори
оги преди 10 години
П Р О В О К А Ц И Я!
60
11
 
15
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Нормално е, само *** могат да участват в този цирк"Протест".
59
8
 
9
 
! Отговори
Поли преди 10 години
Това "нещо" беше част от провокациите, организирани от разни "елементи" в първата нощ, когато Университетът беше окупиран. Не е дело на протестиращите!
58
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повдига ми се вече от плюене срещу "комунистите". Много сте зле! Честно!
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам, дали тази снимка е провокация, но това с "Вън бежаците от България" издигната от фенската маса на един столичен ***, си беше чиста 101% неграмотност, олицетворяваща днешната младеж/студенти...или каквито искат да се наричат. Срам :(