Върху новоасфалтирания тротоар
Върху новоасфалтирания тротоар
Честито на столичани! Снимка: Мария Василева | 23 окт 2018 11:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
16756
13
1
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Пирони по вратите, пирони в гумите!
18
1
 
3
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До ГНЕВНА 15:Като няма паркинг места - отоваш по-нататък, докато намериш.Така се прави в Америка. Но коли по тротоарите няма.
17
3
 
1
 
! Отговори
Офффф преди 5 години
До ПановАми, Павнов, явно се изживяваш като отдавна забравил за какво става дума в държавата гражданин на Света. Та да ти напомня - за разлика от Германия, тук всеки може да паркира където и когато пожелае, а вероятността да бъде санкциониран от "службите" клони към 0. Живея на улица със зелена зона, на която е разрешено паркирането вдясно - ако пресрочиш 2 минути получаваш скоба, но ако спреш от забранената лява страна можеш да си кесиш колкото щеш. Така че - В Германия не знам, ама аз ПУКАМ!
16
6
 
1
 
! Отговори
Панов преди 5 години
На пукащите гуми, и заплашващи със саморазправа, искам да видя как бихте си позволили да увредите нечия частна собственост в Германия, и в качеството си на какви? Да не се окаже после, че освен гуми, ще трябва да плащате и неимуществени вреди, и съдебни разноски? Ето такива статии, и коментари като тези по-долу ми припомнят защо изоставих хубавата ни всъщност страна, и за съжаление почти всичко в нея, което имах.Има си ред за всяко нещо. Сигнал, оттам службите се задействат и така.
15
3
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Шибириби ти явно си от тия дето смятат, че с насилие ще решат проблема. Най-много да попаднеш на някой, дето после ще пукне твоята глава. Че да те превъзпита за цял живот. Липсата на инфраструктура и ясни правила водят до тези картини.
14
9
 
3
 
! Отговори
ГНЕВНА преди 5 години
До Шибириби:Кат няма места за паркиране ,така ще е?Никой не мисли затова.Строят се блокове без парко места.А ние от по старите блокове съвсем нямаме такива.Колата вече не е лукс а необходимост.
13
3
 
11
 
! Отговори
Шибириби преди 5 години
Пукнахте ли му гумите? Трябва превъзпитание,
12
3
 
23
 
! Отговори
wqw преди 5 години
честито и на архитектите в общините, които още позволяват строежа на сгради без подземни паркинги
11
11
 
34
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ам режете гуми ве, ко снимате, *** такива. Казвам го като изпатил и взел си поука- на мен ми ги срязаха на тротоар около Южния парк, преди 2 г., две чисто нови летни гуми. Изгубих половин ден, нерви и около 400 лв. Е....сега много внимавам къде спирам, ако трябва на половин км. но не на тротоар и не запушвайки някой. От тогава и аз съм нарязал 5 гуми, вече спазвам правилата и уча и другите да ги спазват!
10
5
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Под продадени коли може би имаш предвид взети под наем за 2 3 години и после върнати. 80% от продажбите са такива. Включва се и поддръжката на колата така че е нормално да се купуват кошници. А да и селския бек с 800лв заплата кара чисто нова тойота не от евтините. А ти чакай само да ти връчат сметката за гнпто на дцито.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен8Хич не се лъжа даже."The Renault-Nissan automaking alliance became the world's biggest seller of light vehicles in 2017, bumping Volkswagen AG off the top spot."10.61 милиона рено-нисан-мицубиши10.53 милиона ВАГ10.20 милиона тойота
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6лъжеш се ... имат най-много продадени за 2018-та до сега в България! И то най-вече дачии. Много служебни коли се накупиха на добри оферти.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Пич далеч си от истината! Нисан Кашкай сега ще добавят и 1,3 бензин разработен между Нисан, Рено и Мерцедес. 90% от Мицубиши е собственост на Нисан. Опел на базата на пежо прави също повече от стабилни кросоувъри. Модел на Мини Купър е с двигател на Тойота! Кашкай е иделна кола да си вършиш работа в града и да ходиш на разходки през почивните дни. Карам от 4месеца четвъртия фейслифт на Кашкай. Не случайно София от началото на годината се напълни с 1 и 2.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен5Ако не се лъжа, за 2017 Рено-Нисан имат най-много продадени автомобили в световен мащаб, повече от ВАГ, повече от Тойота.И някой си български селски бек - въшкар с 800лв заплата публично убеждава, колко лоша кола била и как другите били *** и с нискo IQ.Смешно е.Иначе спор няма - не е редно да паркираш така, че да пречиш на всички.
5
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално. Колко умен трябва да си за да си купиш рено? Виждате като раздават книжки на умствено изостанали индивиди какво става. Ще кажете "не, това е нисан, объркал си се!" Не, това е рено. Видите ли френска кола бягайте. Някой с IQ на чехълче я кара.
4
18
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Какви неща ви изненадват и правят. Труден живот живеете...
3
4
 
21
 
! Отговори
sdg преди 5 години
Е върху разбит тротоар ли да паркира?
2
5
 
38
 
! Отговори
Мечка преди 5 години
Вместо да снима да реже гумите. Като даде 1000 лева за гуми повече няма да спира така.
1
7
 
16
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Местният пасивен гей се е развихрил!