На припек
На припек
Сигурно са в обедна почивка, милите... Снимка: genadi | 04 апр 2018 16:15
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
3548
9
2
Напиши коментар Коментари
6
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки търси своето място под слънцето. Почиват си животинките. Има хора, които си ги хранят, има и ***, които им мислят най-лошото. Не е лека съдбата им. Ако имах възможност бих осиновила всички бездомни животинки. Когато са сити, не лаят и не са опасни за децата. Кучетата боготворят хората и особено децата. А хората са толкива жестоки.
5
13
 
16
 
! Отговори
KYDE e преди 6 години
И плъховете не са си избирали съдбата - но има едни хубави фирми: "Убийци на гризачи" викаш ги и слагат отрови за плъхове, мишки, ***. С какво кучето е по-добро от едно миличко плъхче? Службите да ги приберат тези 6-7 бълховоза и по пътя на прасето: кланица и храна за лъвовете в зоопарка
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея наблизо където е правена снимката. Заради тия пумияри ходя да си взимам децата с кола от училище. Не, че е далече, просто не е безопасно да се прибират сами.
3
11
 
29
 
! Отговори
Animals преди 6 години
Как какво лошо има? Ти сериозно ли? Харесва ти да слаломираш около бездомни ***, пълни с бълхи, които като огладнеят решават, че трябва да се спускат и да нападат преминаващите. Такива гледки няма дори в страни от третия свят. Колко пари се наляха в решаване на проблема а той си стои нерешен. Дали пък не са "усвоени" тези пари, а? Ако на някой му харесва да живее сред животни (не домашни), да отива да живее в гората. Защитниците на това безумие да си ги прибират в домовете теа ***.
2
11
 
24
 
! Отговори
Обичам животни преди 6 години
До ?лошото е, че не може да се премине спокойно през територията" на кротко спящите кученца. Ако се опита да премине някой, те веднага ще скочат сънени и ще го нападнат. Тази ситуация ми напомня за унгарските коневъди с едни камшици по около 7-8 метра дълги и плющящи като гърмеж от пушка.
1
30
 
13
 
! Отговори
? преди 6 години
Какво лошо има?