Стереотип за BMW шофьор
Стереотип за BMW шофьор
Шофиране със силно превишена скорост, изпреварване в най-дясна лента, липса на всякаква сигнализация при вземане на така или иначе опасни маневри. Задното стъкло дори няма да го коментирам... Снимка: Петър Човаков | 06 яну 2019 12:15
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
10585
12
1
Напиши коментар Коментари
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БМВ са прекрасни автомобили, но за съжаление в България са предпочитани от крайно неприятната прослойка на селските тарикати. Използват ги за членоудължители.Та от там идва проблемът.
10
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Петре, карай си издънения кош и си гледай пътя, недей снима къдя ти не е работа. Такива заплеси като тебе правят белите най-често.
9
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BMW е емблематичен автомобил със своя история и традиции. Тази кола е създадена за интелигентно каране. Пожелавам ви да имате щастието да се докоснете до нея. Но тук на Балканите, няма значение марката, защото всеки шофьор смята, че той е с предимство! И така този клас автомобили придобиват лоша репутация и за съжаление винаги се свързват само с определен тип хора. Нека всички да се замислят как се грижат за колите си и спазват ли правилника за движение, чисто профилактично!
8
39
 
18
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Този кара много бързо така разбрах от снимката. Трябва да му конфискуват колата и да я подарят на Петър дето кара кола за 500 лв на газ. Бмв му е виновен за нестабилното финансовото състояние че живее в наследсвения панел апартамент.
7
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво да си чисти стъклото, човека не се вълнува какво си мислят съдниците отзад. Проблема е само в техните глави.
6
27
 
2
 
! Отговори
Шенол преди 5 години
Слушайте Ко БМВ не е като останалите коли, сас 150 се едно че караш с 50 много е стабилна колата. И аз имам хикс 5, е няма такъз цип, много сигурен е и динамичен. Фотографа дан са занимава с глупости ам да сабира и да си купи. Вие сас тройките сте най упасни на пътя
5
25
 
10
 
! Отговори
До: "съвестните преди 5 години
И все пак Петър трябва да бъде похвален пред входа, като след това кварталният го погали и му определи ежеседмичен график за донесения.Петър е бъдеща надежда на будността....За пример!!! Ура Ура Ура!!!P.s. Може и мото фотограф да стане....Тъкмо ще комбинира хоби и дълг!
4
8
 
20
 
! Отговори
ShaMana преди 5 години
Така като гледам имаме двама БВМ ентусиаста в темата. Смело другари, пирогов винаги е близо
3
6
 
10
 
! Отговори
Ама нали кара БМВ преди 5 години
Тоя *** плаче за отвъдното
2
34
 
20
 
! Отговори
До: бдителният Петър преди 5 години
А ти как ги разбра в движение тези факти, че успя и да го заснемеш.....???Да вземеш да си намериш някаква реална работа или си стой в къщи!Айде толкова много да не сме "бдителни", че съзнателно или не се доближаваш много до печално известните от преди ДОТ (доброволни отряди на трудещите се)....
1
20
 
27
 
! Отговори
Кат преди 5 години
Как разбрахме, че скоростта е силно превишена и че БМВто изпреварва, а не обратното?