За парче пица...
За парче пица...
За парче пица да скачаш срещу народа.... Снимка: Ефо | 24 юни 2013 13:15
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
64
13233
106
16
Напиши коментар Коментари
53
0
 
19
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Да се нагледаш на тъпирски физиономии.
52
0
 
34
 
! Отговори
rrrr преди 10 години
ЖАЛКИ АНАБОЛЕНИ ПЛОНДЕРИ РОБИ ЗА ПИЦА ПАРЧЕ И 30 ЛЕВА НА БОЛЕН ШИЗОФРЕНОВ
51
0
 
34
 
! Отговори
keles преди 10 години
Каква *** картинка са тия.
50
4
 
20
 
! Отговори
До Varg (e107) преди 10 години
Бих желал да вметна, че не си *** моето момче, ти си адски ***, за което има разлика, тъй като тъпият може и да се научи на нещо, но простият си остава *** за цял живот.Момчетата от снимката са същите, като на ГЕРБ силовите отряди, но да не се впускам в подробности, те може да са ячки, но в практиката си ъм забелязал нещо, че когато видят дуло краченцата им омекват и тази слуз нйедна се разплаква на сълзи и сополи. Небойте се деца те не стават и няма и да станат.
49
0
 
19
 
! Отговори
e107 2 varg преди 10 години
Виж сега моето момче, видно от писанията ти, в казарма не си ходил, което е показателно за липсата на дисциплина и себеуважение. НЕ че казармата е фактор, за такива като теб, виж психиатрията е по близка до твоята същностна система, но видно от написаното от теб даже няма да проумееш написаното от мен и Човеците по-долу, казвам и пиша Човеците защото малко или много човек, който е самоосъзнал се може да се нарича Човек с главно Ч, но защо ли изобщо на такива като теб е дадено да живеят и ни срам
48
0
 
21
 
! Отговори
Джукър до varg преди 10 години
Varg, понаредиха те бая хора.....не за първи път. Но за сметка на това не спираш да бълваш......какво ли не.
47
0
 
36
 
! Отговори
123 преди 10 години
браво на вас тези 30лв. и парче пица дето сте взели...ще ги върнете хиляди пъти...
46
2
 
31
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Да питам платените му драскачки по форумите - Как и по колко ви се плаща? На брой коментари ли взимате пари? На наслагани минусчета? Пици на работещите от вкъщи полагат ли се? Кой и как им плаща? Как обясняват факта, че ще се изучава турски? Как ще обяснят тия националисти факта, че министър нарича Левски терорист? Как си обясняват турските областни управители? Как си обясняват блокадите и подготвените камъни в шишета срещу българи? Речите на ненормалника и зад него да му вее знаменосец?
45
2
 
38
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Абсолютни ***, това ли е турско националната униформа на Сидерчето - къси панталоки, ако може дънкови и фланелка, ако може черна. Пълни ***, само да им кажа като ходят да тренират да си тренират и женските крачета, то не става само за ръце и шкембе да тренираш.Пълен позор водача на така наречените "националисти" да се крие и барикадира от българи, да плаща на провокатори, да помогне на турци след 5 века робство, да обижда и да нарича платени останалите. Трябва да си мноооого нагъл
44
24
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***,а вие се продавате вече 11 дни за едната работа и тарикатлък!Служителите от общината от фирмите на бориславова,златев,фидосова,пашата и разни други тарикати,където им е трудно да се разделят с властта!
43
0
 
36
 
! Отговори
robocock76 преди 10 години
Varg, дано проумееш някой ден колко си ***, че да си сложиш въжето и се отървеш.
42
1
 
23
 
! Отговори
Васил преди 10 години
До SCxHCЛеле!!!! и тук така се е проявил !!!!Болно е момчето да не му се сърдим
41
0
 
23
 
! Отговори
SCxHC преди 10 години
До ВасилСъщия.Ясно е,че са му изгорели бушоните ,но трябва да се лекува...видно е.Доколкото разбирам, не е престанал да тормози наивни момичета.Черешката естествено е, желанието му да снима порно по горбищата.
40
1
 
24
 
! Отговори
до 40 преди 10 години
До сакида разбирам ,че са те клатили прабългари?
39
0
 
37
 
! Отговори
Васил преди 10 години
До АнонименМного благодаря същото лице е баннато от доста сайтове.От странните му коментари личеше че иска да прави се*с с каквото и който и да е по-стари по-млади жени мъже и животни. Казано на кратко безнадежден онани*т. Май никъде не му върза и ни осветляваше какво е удоволствието от нощната полюция.П.П. Мисля ч е около 30 годишен без един трудов ден в живота си и живе с родителите си които му плащат всички сметки. Типичен пердставител на атако-комунистите- Татко носи мама меси да живее
38
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв новообрязан, че и НОВ еничер... от много време се знае ,че този си е ***.
37
1
 
38
 
! Отговори
БГ преди 10 години
новообрязания *** сидер ага може да стане председател на комисията за другаруване между България и Турция. Не го чувам да надига глас срещу преяждането с валст от страна на цитирам го: "противоконституционната" партия ДПС. Колко съм недосетлив, че нали той невинно се регистрира и стана правителството на Олигарски и заваляха гафовете. Юруш това не го забелязват. Те искат голямо парче от баницата, но от ДПС и тяхния дал не остава много за "националистите" от Юруш.Боикот на медиите на Пеевски!
36
8
 
38
 
! Отговори
саки преди 10 години
Тия са като прабългарите, широкоплещести ботори, с бръснати глави ,само че без чумбер , гладни , разбойници., безпросветни, неграмотни,само конската опашка още не са развели.
35
3
 
23
 
! Отговори
на дали преди 10 години
МИ ТО КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ СА СЕ НАРЕДИЛИ ЗА ПИЦА! ДА ТИ ИМАМ "ПРОТЕСТИРАЩИТЕ"!!!!!!
34
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВасилСъщия *** е,хахах.Карал съм го да побликува тука своята история, но се прави на ударен.Не е добре момчето, дори на външен вид като се види е видно, че е постоянен посетител на психиатриите.Електората на бсп/дпс...кво провече да се каже.