Не си го причинявайте! Не четете!
Не си го причинявайте! Не четете!
Тя е 30-годишна, търси си работа, оставила е "чейсем" за връзка Снимка: Емилия | 08 ное 2013 10:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
69
35165
13
43
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Причината за неудачите на нашата Родина не трябва непременно да се търсят в обществения строй. Хората са виновни. Такива криви дървета за нищо не стават, а проблема е, че са много.
62
0
 
0
 
! Отговори
Лиса преди 10 години
Явно си е намерила работа :) Почти с непрекъснато здравно осигуряване е :)
61
0
 
4
 
! Отговори
до Евроамериканец преди 10 години
Мария Стоянова Господинова - как мислиш, дали българския и не е майчиния и език? Родена е в Сливен!!! Какъв бизнес, какви глупости приказваш? Висша форма на неграмотност е това, което е наречено автобиография. А и за автобиографията си има формат, нали си запознат с това? Разбираме, че си голяма работа, но се излагаш с такова становище, съвсем не на място правиш подобен коментар, неадекватен си в случая, господин Евроамериканец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЕвроамериканецПрекалено много време си прекарал в Евро облъчване. Надигни малко глава и огледай света трезво.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Взимам я за чистачка.
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКА ЗАРАЛИЙКА-нормално
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ...Алооооо...тя е писала, че не е работила поради "семейни проблеми". :DТова или е някаква шега, или служителят е извършил престъпление, като е оповестил публично лични данни, или от трета страна е един наистина "културен" шок на извадка от типичното българско битие. От коя точно част на един несвързан текст се подразбира за трудолюбивостта на някой? Едва ли това е критерий.
56
1
 
21
 
! Отговори
Работодател преди 10 години
Грамотността и неграмотността имат много нюанси. Читателят, изпратил тези лични данни, очевидно има много бели петна в личностното си развитие, също така е правно неграмотен. Същото се отнася за неговите съучастници от dnes.bg. Потърпевшата се е предоверила на работодател, като е изпратила автобиографията си. Този работодател, чрез свой служител, е погазил елементарни етични и правни норми. Никой няма право да съди тази жена за проблеми с правописа, защото не знаем причините...
55
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената явно е необразована, но ние не знаем какви са причините за това. Щом си търси работа обаче, значи не иска да живее на гърба на обществото. Ако всички хора в държавата и образовани, и необразовани не искаха да живеят на гърба на другите, България щеше да е райска градина, а ако всички бяха образовани, но искаха да живеят за сметка на останалите, т.е. ако всички бяха образовани тарикати, отдавна щяхме да сме се избили помежду си и българи нямаше да съществуват...
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече хич не ми се копа!!!Искам във офис да работяи да ходя пременена до ушите начурвена!!!
53
6
 
5
 
! Отговори
... преди 10 години
А сега е време някой по- нормален работодател да наеме жената на работа, а не да се смеете. Жената е трудолюбива за разлика от много тук присъстващи образовани търтеи, които не виждат повече от носа си! Както и да е написано, колкото и неграмотно да е, жената има непрекъснат трудов стаж- колко можете да се похвалите с това? А сега да видим има ли добри хора да й помогнат, а не само присмехулници- като този "интелект" дето го е публикувал- тя дали има 1-н ден трудов стаж или я хрантутят още?!?!
52
7
 
18
 
! Отговори
12 преди 10 години
За човек, с основно образование, жената се е справила блестящо! Ами, ако е болна и пише с грешки (легастения)? Тъжно е, че процентът на неграмотните хора в страната се увеличава. Образованието ни, е в клинична смърт. С претенцията си за образованост един човек тук се надсмива над една нищета. Освен това си мисля, да търсиш работа, не е ли похвално? На някой хрумна ли му, да и се обади и помогне с редакция на написаното, може би така ще има поне малък шанс?
51
16
 
6
 
! Отговори
Евроамериканец преди 10 години
Не ме разбирайте грешно. Българският БИ ТРЯБВАЛО да се знае, защото бизнесът в по-голямата част от България върви на български и това е важно условие за стопански успех. Но НЕ ТРЯБВА да се знае, т.е. не може да се принуждават хора с друг майчин език да го учат, камо ли да се критикува качаството, с което са го научили. Както английският не е задължителен, нищо че е важен за бизнаса или ИТ. И както аз не критикувам качеството на твоя английски, ок?
50
8
 
12
 
! Отговори
valiant преди 10 години
Името е българско, но стилът е на проста *** (ромка за благозвучие).
49
5
 
1
 
! Отговори
ДАНС преди 10 години
До БезобразиеНАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕЕИК по БУЛСТАТ 131063188ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН СТАТУСкъм 03.11.2013 г.ЕГН/ЛНЧ/Сл.номер/БУЛСТАТ:8302185779Име:ГОСПОДИНОВА, МСДата и час на отпечатване:09.11.2013 11:54:51ЛИЦЕТО Е С НЕПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВАМесеци без данни за здравно осигуряване в периода от ЯНУАРИ/2008 до СЕПТЕМВРИ/2010ГОДИНА МЕСЕЦИ20089, 10, 11
48
1
 
10
 
! Отговори
До Панчо преди 10 години
Аз пък си мисля, че твоето "ООООчудване" не те прави по-грамотен от тази жена!
47
2
 
8
 
! Отговори
Безобразие преди 10 години
Абе тия от Днес.бг не се ли усещат, че вече кой ден подред тия лични данни се обнародват, може и на тях да им се потърси отговорност.
46
0
 
12
 
! Отговори
!!!!! преди 10 години
До АЗ 45Явно ти не си от тази държава?! А за кравата и млякото, да прав си, че трябва да има и такива хора. Никой от нас не се подиграва на жената, може да е неграмотна, но това не е подсъдно, за разлика от разпространението на личните и данни!До Панчо 43Ако ти си взел дипломата по този начин, не значи че мнозинството е. Не ни бъркай с шепа мамини дечица, дето се мяркат от дъжд на вятър в (кафето до) университета. Тази жена и да иска да си плати не може! Знаете ли колко е заплатата в МЕТРО?
45
1
 
14
 
! Отговори
!!!!! преди 10 години
До 37Ето заради това сме на този хал, защото такива като теб си мислят, че никой не е длъжен да знае нищо и нищо не го интересува! Вярно, никой не те задължава да учиш нито български, нито математика, нито дори рисуване ... стой си в ерата на кроманьонците, там никой няма да те задължава за нищо! Както казах вече българският език е НАЦИОНАЛЕН и ако някой иска да е част от тази държава трябва да го знае, независимо дали този някой е ром, турчин, евреин, шоп ... :)
44
7
 
19
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Ей, вие много умните и начетените вижте до къде докарахте държавата си!Тази женичка може да е необразована , но вероятно може да дои примерно крави и да ви доставя прясно мляко за сутрешната закуска на "умните", дето до крава не биха се доближили.Място под слънцето има за всички!