Домоуправителят дирижира децата ни
Домоуправителят дирижира децата ни
Скандално събрание на блок №52 Снимка: Деян | 03 сеп 2013 12:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
50
29008
83
4
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре се дъвчете тука кой какъв бил, ама хората дето вкарват пари в бюджета вече избягаха от България и не им дреме кой от къде е. Скоро ще останат само кучетата и пенсионерите тука, а вие пак си спорете по същият въпрос. И между другото всички квартали на София (освен центъра) са били села - затова и имената им са селски (овча купел, дървеница и т.н).
42
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако сега не сте се усетили, след 20 години, когато всичките днешни малки българчета и българки пораснат, ще разберете последствията от глупавия си избор. Не може всяка вечер прашец с фон чалга, каубоите препускат с BMW-тата, много малко четат, много малко са възпитание, много малко искат да се научат, много малко знаят как да живеят като хора и много малко са хора.
41
9
 
2
 
! Отговори
татко преди 10 години
Напълно покрепям ,че децата не бива да са без надзор и ако този домоуправител ме намери и се оплаче от сина ми аз ще взема мерки веднага и ще проведа сериозен разговор със сина ми, НО ако този тип без да се оплаче заключи сина ми в мазе ,този домоуправител ще се научи да лети, след което ще нощува в мазе не 1-2 вечери.... и дано се отърве само с това.
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По отношение на софиянците мога да кажа, че в нашия вход един единствен човек си хвърля *** през терасата и той е кореняк софиянец.Колкото до възпитанието, проблема не е в хората които са дошли от провинцията в София, а в липсата на норми и възпитание по принцип след 89г. За 24 години практически беззаконие израстна поколение което не му пука от нищо. И същото ще е с техните деца.Само в селата все още се спазва някакъв морал, защото всеки познава всеки.
39
0
 
0
 
! Отговори
guest1 преди 10 години
До хххДа, няма какво да се коментира повече, освен че си противоречиш и липсва последователност в изказванията ти ...
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До HiffaforalkusДано баба ти е била парашутист, щото моят род е в този град още от началото на 1900 год! Хора, създали фабрики, поизучили се навън.А баба ти парашутистката сигурно е станала член на БКП за да се докопа до благините дето другите са създали, я да вземе жителство, я сладка работа., я да вземе чуждо жилище. Е, да може да не е от значение дали мекаш или не, но възпитанието е от значение! Но, тия неща едва ли ги проумяваш - показателно: възпитан човек няма да ти каже " улево"...
37
2
 
1
 
! Отговори
ххх преди 10 години
Изобщо не става дума за самочувствие на софиянец и че има простотия навсякъде - има. Но, може и да не знаеш как изглеждаше София преди. А се е променила, не можеш да го отречеш. И никой не съм причислила по някъв начин към по-низша форма на живот, а и липсата на възпитание си личи. Мисля, че няма какво да коментирам повече.
36
1
 
4
 
! Отговори
тнт преди 10 години
До хххНима смяташ, че селянията, простотията и т.н. не ходи и по софиянци? Не разбирам самочувствието ти на софиянец и причисляването на всички останали към някаква по-низша форма на живот?! А колкото до реализацията ти ... не ти завиждам, аз съм доволна от моята, тук в София :))))).
35
5
 
3
 
! Отговори
ххх преди 10 години
До тнт - не ме дразни успеха на хората, дразни ме селянията, мръсотията, простотията и самочувствието без покритие. Колкото до реализацията - може само да ми завиждаш. А пък за елементарни навици за чистота - да не говорим, тук тоалетните не са на двора! Живеете си тук, плащате си данъците на село и вместо учебници си купувате дрешки от МОЛА!
34
3
 
3
 
! Отговори
Уау! преди 10 години
До Анонимен 35То пък вие пращите от интелигентност, добри обноски, изискани маниери и фина осанка. Тъпчете се по 2-3 поколения в апартаменти, раздадени на времето по партийна линия и живеете като скотове в архаично обзаведените си жилища. Отглеждате наркоманчета и идиотчета и все някой друг ви е виновен.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, пренесоха се с цялата си простотия, наглост и нахалство от селата. Алчни прости смятат че само права имат без задължения. Задължително хвърлят *** през балкона, тупат си гадните черги по всяко време на денонощието, чалга до дупка през нощта. Цялата държава заприлича на едно голямо и нагло село. Всички изведнъж станаха тарикати! Думи нямам, мила родна ***!
32
2
 
2
 
! Отговори
тнт преди 10 години
До хххТеб това ли те дразни, че някои хора са пробивни, с голяма успеваемост в начинанията си, но липсата на софийско гражданство или наскоро придобитото такова ги прави по-малко хора от теб или така си се успокояваш, търсейки ключ за неуспеха и липсата на реализация в някой "гражданин" от село? Смешни сте всички вие с подобни изказвания, надувайте се колкото искате в собствените и тези на най-близкото ви обкръжение очи, но всъщност само лежите на гражданството си, което вече нищо не означава!
31
3
 
4
 
! Отговори
Hiffaforalkus преди 10 години
До гражданкаТи си толкова гражданка и софиянка, колкото баба ми е парашутист. Но като се замисля, тя може и да е била парашутист на времето, ама на теб "гражданството" ти е убягнало. Това че някой "мекал" и "екал" не е признак за нищо - и вие шопите не говорите правилен български, да не кажа че е от възможно най-грешните. Но никой не ви казва, че сте ***, въпреки че е самата истина. Айде гледайте си работата и си стойте в софийско като не ви харесват другите. У лЕво!
30
0
 
2
 
! Отговори
@стара София преди 10 години
За да те взема насериозно този, комуто даваш акъл, е добра идея да пропишеш грамотно. Ако е имало възможност да не се бутам с 1,5 милиона некъпани, неграмотни, невъзпитани, материалистични нещастника в един непредвиден за толкова хора и трафик град - с удоволствие бих го направил. Уви от 5-те завода в града нито един не работи, иначе сега щях да съм поне началник производство със семейство, собствено жилище и автомобил, и да се дразня на посредствените "почиващи".
29
3
 
18
 
! Отговори
стара София преди 10 години
До АлабалаПреди да "дойде демокрацият" се изпотрепваха да взимат софийско жителство. За тези които нямат спомен София изглеждаше доста добре и не беше ***! Моите уважения, но има огромна разлика! И като не умирате да идвате, що не си седите там където сте? Ама не тука да сте! Да си хвърляте *** от балкона примерно... Но, за съжаление простотията е из цялата страна, не само с столицата...И да, хората се местят от град на град, НО се съобразяват, а тука дошъл *** и глей ме кой съм аз..
28
4
 
12
 
! Отговори
rosen преди 10 години
А защо не вземете да си стегнете малките лай*енца и да ги повъзпитате малко преди да нападате видиотения пенсионер??
27
0
 
7
 
! Отговори
Northboy преди 10 години
Бай Танас е само мас...
26
9
 
6
 
! Отговори
Психолог преди 10 години
Чудни съвети, няма що. Но нека ги допълним. Когато дечицата пораснат, а родителите остареят, ролите да се разменят. Бой с пръчка по старческото дупе, защото алцхаймера и склерозата не прощават. А може и заключване в мазе, на хляб и вода. И без това ползата от старците е нищожна.И преди да ми наскачате, хайде да се разберем - защо да може да се гавриш с дете, а не със старец ?
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много правилно, така хуабво ги насметох едни лекенца...ритаме топка на паркинга тук таме по колите. Криви номера, напукана боя... 1-2 пъти забележка, никъв резултат - на 3тия път за ухото и при родителите... А пък някой да ми скочи на покрива изобщо няма да го гледам даже..
24
27
 
5
 
! Отговори
Фазов преди 10 години
1-ва фаза. Намиране на видиотения пенсионер написал това.2-ра фаза. При липса на свидетели, бавно и ясно обясняване, че ако има материални претенции за това си има гражданско-правни отношения. Обясненията са придружени с хват за немощното му вратле с цел концентрация в думите ми.3-та фаза. Ако благата дума не помогне, физическа стимулация по беззъбото чене.