Уикипедия за Мишо Шамара
Уикипедия за Мишо Шамара
Така изглежда първият параграф от статията за него Снимка: Darwin | 30 юли 2013 16:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
36
29646
78
18
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
!?! преди 10 години
bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%88%D0%BE_%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0Погледнете какво пише в Wikipedia, тогава гледайте тези снимки ;)
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
току виж и тоя *** лъснал като депутат от столетницата в следващ парламент . то не че сегашните са различни
30
0
 
8
 
! Отговори
No Name преди 10 години
До пенаТи знаеш ли къде се намира Южна Африка и имаш ли представа какъв е животът там, че го споменаваш като нещо много лошо. Ще ти дам елементарен съвет: Напиши в Google "Република Южна Африка" и почети малко резултатите, за да се увериш, че всъщност там живеят доста по-добре от нас в България.
29
2
 
6
 
! Отговори
пена преди 10 години
ГОСПОДИ, СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА! може ли такива хора да бъдат идеолози и водещи? ТОЛКОВА ЛИ СЪМ *** АЗ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЕ ТАКИВА НИ ДЕЙСТВАТ и определят съдбата ни?ГОСПОДИ КЪДЕ ЖИВЕЯ В ЕВРОПА ИЛИ В ЮЖНА АФРИКА ИЛИ МОЖЕ БИ БЪРКАМ ? ГОСПОДИ С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТАКАВА СЪДБА? НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВЗИМАНЕТО НА ТОЗИ ДЪЛГ И ТЕЗИ КОИТО ЗАСТАВАТ ЗАД ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМАТ ЛИ МЛАДИ ХОРА ОКОЛО СЕБЕ СИ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАТ МАЛОУМИЕТО НА НЯКОИ УПРАВНИЦИ
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господи, докъде я докарахме, Мишо Шамара да ни поучава, а Йордан Цонев /Ментата/, крупието от Бургас да движи финансите на страната ни. Няма ли по-умни от тези? Но Данчо ментата или светеца /вече започнах да се обърквам/ много добре знае, че само в ДПС може да изпъкне, да бъде на преден план. В друга партия ще седи най-отзад и ще гледа като паленце. А знае ли някой каква му е новата титла- поп или имам.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, изтриха го вече! Иначе мишо червената изтривалка е ясно че е *** номер две на столетницата след бареков - той е любимеца на сергей!
26
3
 
36
 
! Отговори
wiki преди 10 години
и аз току що проверих и пише следното:През 2013 година, Мишо стана Мишка и клекна надупен пред Комунистическата Партия.... и му хареса. После той предложи брак на Орешарски (главен крадец на България), но такъв му бе отказан. Дупето му обаче го сърбеше и той го чешеше редовно по митинги и протести. До края на годината последните 30 човека които слушаха музиката му пораснаха, а майка му обяви че вече не го обича. Общо взето - това е!
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този млад комунист мечтае да убива хора в буквалният и преносен смисъл, както са го правели всички социалисти.
24
7
 
3
 
! Отговори
a преди 10 години
току що погледнах в уикипедия и такъв текст НЯМА, но все пак добър опит ;) или ако има е в някоя друга уикипедия
23
1
 
45
 
! Отговори
s преди 10 години
Мъчи се да се набута и той в схемите... ама смях в залата! Фурнаджийска лопата е, напомня ми на бледо копие на Болен - готов да се продава и да ближе ***, само и само да може да бръкне и той в кацата. Евтин популизъм, това са действията на Шамара. По-добре да си пее за курвu, путкu разни такива възвишени неща.
22
1
 
12
 
! Отговори
ot men преди 10 години
Ко?Не!!
21
5
 
26
 
! Отговори
Егон преди 10 години
До ТHE ПатриотНапомняш ми някак си на Куроландес, Буда и другите никове, където маскарят чата седмици наред. Разбирам, че ви плащат, но поне се включете в дискусия. Докажете, че имате глави да мислите комунистически. Не само на копи-пейст да ви захранват, че по-лесно. Вие сте част от тази полит-***, която ще си отиде скоро.
20
1
 
11
 
! Отговори
kuku преди 10 години
а тааака браво на Darwin изглежда, че не само теорията за еволюцията му е позната!
19
6
 
67
 
! Отговори
Bai_Hui преди 10 години
Мишо Ла*нара никъв рапър не е, слагач на комунистите, мръсен *** и продажник!!!
18
0
 
18
 
! Отговори
Yegresnatsemnelov преди 10 години
До МикоМалееее, верно ли, бе? Кратка справка ли направи, въх глей'ся ... Не можа ли една дълга справка да направиш.А да си чувал, че уикипедия всеки може да я редактира и че от времето, когато е направена снимката всеки, в това число и Мишо шалвара може да я е преправил ... не си май.Монтаж е опитът ти да мислиш.
17
2
 
18
 
! Отговори
иеврюдубедав преди 10 години
До Анонименполучил си е заплатата от славчо бинев
16
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чух изказване от него, че иска да дойде на контра протеста, но нямал пари! След това идвал в София да посреща сестра си пристигаща от САЩ и се отбил! И кой му плати да е толкова време тук? Няма да се учудя ако на следващи избори е предложен за депутат! Случаят Дудук!
15
30
 
15
 
! Отговори
Мико преди 10 години
След кратка проверка в уикипедия, установих, че горната снимка е монтаж!
14
8
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това *** показа неуважение към националното си знаме, а като му потърсиха отговорност, почна да прави пиар по медиите.хората вече не помнят за какво ставаше дума, но той е дребнаво *** и освен това е надушил кои са силните на деня.
13
3
 
42
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
*** и загубен е този, дето не знае, че всеки може да редактира в уикипедия. всъщност *** и загубен е този, дето е решил, че въобще заслужва мишо ла_нара да пише за него в уикипедия ...