ВЕЛИКО безобразие във ВЕЛИКО Търново
ВЕЛИКО безобразие във ВЕЛИКО Търново
Забраната важи на територията на всички паркове във Велико Търново, както и в самия град. Снимка: Jeny | 29 яну 2013 12:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
53
28137
18
5
Напиши коментар Коментари
45
5
 
3
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Браво на кмета. Така трябва!Още по-добре да се забрани да се отглеждат тия песове из апартаментите.
44
3
 
2
 
! Отговори
stalker33 преди 11 години
Защо повечето от вас са толкова злобни и зле настроени към най добрите животинки ,аз имам домашен любимец и почиствам след него.
43
6
 
8
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Правилно,парковете не са кучета а за хората,а колко деца има ухапани и изплашени от домашни кучета чийто стопани ги разхождат свободно...много.Малко са тези които споделят преживяното, за да не си навлекат повече неприятности от собствениците на тези любимци.Въпреки забраната в парковете да не се разхождат кучета,в парка на кв."Колю Фичето" всяка сутрин и вечер едни и същи хора разхождат гордо своите кучета.Явно за тях сложените знаци-ограничения не въжат....
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще ги разхождат в София - Най-добрия град за живот на кучетата. Хранят ги, детските площадки са им предоставени за тоалетни, закона бди над тях. За кеф могат да нападнат и нахапят някой човечец дръзнал да ги обезпокои. Обичат си кметицата и в нейна чест организират гонения и борби с хора.
41
10
 
3
 
! Отговори
Sven_fs преди 11 години
До анонименаз съм от картала и не виждам никой да си разхожда кучето.нямам куче,но мисля че е идиотщина да има забрана в парковете.ако не там,къде да го разходиш това куче?
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До LertusВеднага ще ви обясня как по този начин ще се ограничи популацията. 1) бездомните кучета живеят в града кадето им е лесно да си намират храна, следователно се смесват с домашните кучета.2) когато им е размножителният период кучетата не се питат бездомно ли е домашно ли направо се налягат едно друго и готово, бездомното куче ще се укучи за някои друг месец, а в същото време стопанина или незнае къде му е кучето или гледа и се смее (ако неговото е мъжкото).ДА на закона
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 42популацията се овладява лесно -хваща се помияра и ако не се потърси се приспива, като се появи нов -същото и така за няколко месеца ако се върше съвестно *** ще изчезнат .който не му харесва да се позаинтересува как е в САЩ .
38
7
 
8
 
! Отговори
bau преди 11 години
Парковете, площадките и т.н. са за ХОРАТА не за вашите *** .Писна ми да заобикалям кучешки ла**а и дръгливи улични ***.Писна ми от безработни кифли които вместо да си търсят работа се правят на блогодетелки и ми събират *** под терасата .
37
8
 
7
 
! Отговори
Велико Търново преди 11 години
Възмутително!Радостта и хвалата!Това ли вие основната грижа , уважаеми българи ! Запознати ли сте с правата и задълженията си в тази "държава"? Даниел Панов има доста неизпълнени ангажименти като градоначалник, нека първо изпълни тях , а после да замазва очите на болярите с несъществените си решения!Той утре, уважаеми майки и бащи , може да забрани извеждането на собствените ви деца под претекст, че с детската си глъчка ще нарушат обществения ред! Нямате мозък , празни и ограничени сънародници!
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
41, какви 20 километра бре... Търново е малко. А как ще се овладее популацията - като куче си вземат само хора, които наистина искат да го гледат, а не някой, който уйдисва на капризните си деца, и като им писне да го разхождат, да го метне някъде в едно кашонче.
35
8
 
7
 
! Отговори
Lertus преди 11 години
До всички по долу писали - ако някой ми обясни, как след тази забрана, ще се намали популацията на бездомни кучета ЕВАЛА>... не съм от Велико Търново, но това е пълна глупост. спрете да бишете простоии а си отстоявайте правата -.Това е поредния закон който потъпква ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, а в случайа и на животните...Накарай домашното куче да стиска още 20 километра, след като е стискало цял ден, докато някой е бил на работа.. вържете маркуа на кмета, да видим колко време може да стиска!!!!
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
V PROKLETATA AMERIKA AKO KUCHETO VI SE IZKENDZA I NE MU SUBERETE *** GLOBATA E DO...1000 USD!!!!!!!!!PRAVILNO E, DECATA NE TRIABVA DA BOLEDUVAT OT KUCHESJKA TENIA ZASHTOTO NIAKOI ISKA DA GLEDA KUCHE V APARTAMENTA SI. V SDOFIA ZA EDNA GODINA SE IZKENDZVAT EDIN TON I POLOVINA KUCHESHKI *** KOITO IZSUHVAT I STAVAT NA PRAH KOIATO DISHAME VSICHKI!BRAVO NA KMETA!!! GLOBATA DA E 1000 LEVA!!!
33
9
 
14
 
! Отговори
Въййййййй преди 11 години
Няма място за кучета в парковете. Деца играят, после си лапат ръцете. Тези животни само зарази разнасят. Браво за заповедта. А иначе *** нека се разхождат, че да плакнем окото...
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България законите не струват, защото няма кой да ги спазва. Прекалено хубаво звучи, за да е истина. Няма кой да следи и контролира, и да глобява.
31
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ЖИВЕЕ ИДИОТЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
34, не съм много сигурен за съгласието. Даже по едно време искаха да го въвеждат, ама кучкарите скочиха и не го въведоха. За Бургас съм съгласен, кучета няма. Реално София и още 2-3 града са с този проблем заради разни "загрижени организации и граждани"
29
10
 
18
 
! Отговори
Петков преди 11 години
Браво на кмета! Най-накрая Търново си намери достоен началник. Със сигурност мярката е крайна, но нека не се лъжем - ако е само наполовина, като например глоба за куче без каишка и намордник или за *но, почти никой няма да спазва, ще оспорва, е всъщност кучето е било на каишка допреди секунди, че *ото е от чайка и пр. Така поне е ясно - куче на обществено място - глоба. Имаше специална градинка за разхождане на кучета на Триъгълника - познайте колко души я използваха, открадната оградата...
28
4
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
То и тук е така за шума и лаенето и ако искаш като съсед можеш да инициираш в краен случай ако друго не действа като съсед да се махне кучето. Иска се съгласието и тук на съседите по закон. Аз от моя съсед не мога се оплача защото като му направих забележка и той веднага взе мерки и проблема е бил че го е затварял през деня и то от скука почва да лае. иначе тук в Бургас мога да каже че куче бездомно на улицата не съм виждал от много отдавна, факт е че е пълно с котки.
27
3
 
12
 
! Отговори
от БУРГАС преди 11 години
Тук има перфектни правила - Глоба ако кучето е без повод 200 лв и направени специални кошчета за кучетата с найлонови торбички за изхождане. Има направени на много места на различни паркове места големи пространства заградени да се пускат кучетата. Виждал съм кучкари които ги спазват, но и такива които нищо не спазват! А даже си ги пускат без повод където им кефне. Ако им кажеш даже ще напсуват, щото те самите са прос т ии като ***
26
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nawsekade taka trea da stane, ewalata na bolqrite!fandukowa, 4eti, 4eti i dejstwaj!