Пуснали банани - белени!
Пуснали банани - белени!
Пуснали банани - белени! Снимка: Деница | 12 фев 2015 17:05
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
8219
9
13
Напиши коментар Коментари
37
1
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Голяма простотия
36
4
 
4
 
! Отговори
madamkrasi преди 9 години
Много интересно с тази снимка! И в България и в Гърция правата за "Карфур" държи"Маринопулос Груп", гръцка фирма. И в Гърция французите напуснаха. Обаче тук такова нещо не съм виждала(Атина). Не го намирам за добро решение. Вземам го малко като обида към българите. Ще следя дали и тук ще се появи.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасно!Това е щото са почнали да се развалят отгоре и някой умник го е измислил!!!После ще са и на парчета като загнилите крастевици дето ги режат и продават на отрязана малко над половината на женския пазар в София. Признавам, че си купих от крастевиците наполовина щото бяха евтини по 1 лев вчера но банани белени това е абсурд!
34
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
чушките минават през температура после, и то над 100
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонимна 20Ти па ако видиш готвача им как пълни чушките ще паднеш.
32
1
 
15
 
! Отговори
Shop в МОЛ преди 9 години
Минерална вода без бутилки продават ли ?
31
2
 
4
 
! Отговори
mp преди 9 години
Тези банани са подигравка към нас самите.Да не говорим,че там пазаруват и много чужденци!!!Но няма да има наказани -защото най-вероятно г-н Копрена го е одобрил!Щом служител на човешки ресурси коли и беси там -Никога няма да сеоправим!По-добре да бяхме 500год. под френско присъствие(робство).Освен френската любов,щяхме и друго да можем
30
2
 
13
 
! Отговори
mp преди 9 години
Работила съм в Карфур (на цариградско шосе) от самото откриване.Казвам ви най-категорично и ОТГОВОРНО,че това никога нямаше да се случи,ако шефове бяха все още французите-г-н МАНЯР, г-н АМБРОЗИНИ ии другите.Сутрин бяха първи там,поздравяваха АБСОЛЮТНО всички от първа смяна,знаеха имената на много работници.Но за жалост наша,опраха си парите и с френски финес ни продадоха.Дойдоха най-големите некадърници-бивши управители от други вериги- и си е-а мамата на персонала.Тези банани са подигравка
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекалено много ме отдалечават от маймуните тези белени банани, не бих си ги купил.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А агнето може да е белено нали?
27
2
 
3
 
! Отговори
birimiri преди 9 години
az rabotq v ASDA ot 5 meseca I da vi kaja nqma plod koito da ne se predlaga obelen I narqzan kato masovo se kombinirat s drugi plodove... I ne vijdam nisto stranno v tova.. sled kato ima koi da gi kopuva ste ima I koi da gi prodava.. a inache cenata na bananite v uk e kato v България, vsichki ostanali plodove v angliq sa pone 2 pati po skypi.
26
6
 
2
 
! Отговори
banana/e/debel преди 9 години
3 banana 1 lev?V Anglia za 1 paund vzimash 5 kila banani. 1 paund e 2.50lv.Ne beleni ako shte da sa dafkani i 1 stotinka nqma da dam.no vse pak trqbva da se obira bednia narod za da si stroqt golqmi kashti barovskite mutri.
25
4
 
5
 
! Отговори
анонимна до 25 преди 9 години
Семки и ядки белят с машини, за ореховите ядки без черупка на пазарите не ми се повдига темата, но е крайно време да се вземат мерки за това. търговците са и встрани от сергиите и нямат документ за произход на стоката, белят се при домашни условия, дори при наличие на хепатит в махалите. Те също се консумират сурови, по-полезно е.Докога!!!???
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонимнатова като белените семки - дори не ги белят с ръце, а познай как?
23
5
 
29
 
! Отговори
анонимна преди 9 години
Защото не се знае кой ги бели с мръсни ръце, и кой може да гарантира хигиената, затова е забранено, защото няма да минат през огън като картофите белени, а са за директна консумацияТолкова ли е трудно да се отговори на този въпрос
22
14
 
16
 
! Отговори
А.З. преди 9 години
Какъв е проблема не разбирам ? В магазините продават страшно много неща .. което не ти харесва не го купуваш просто .. ако отговаря на Хеи-изискванията , защо да не продават бананите ?
21
8
 
8
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До Анонимен18Виж бе, приятелче. Аз да твърдя, че белените банани са тези с почерняла ***? Точно обратното - току що узряли белят. Всичко е за твое улеснение. Но са и по-скъпи, разбира се. А аз поне слугувам за пари, докато ти слугуваш за без пари, живуркаш едва-едва и си мислиш, че чужбина е до Западната Граница на България или в най-добрият случай - Анталия. Прави разликата!
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ставал банана канцерогенен, трънки... Аз 20 години само банани на точки ям, зелени не понасям.По твоята логика виното също е канцерогенно. Нали и то загнива и ферментира.Картофите е нормално да прорастнат след известно време, особено след зимата като се затопли. Пазарджиите редовно ги почистват.
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един път съм чувал за белени банани за продажба,става въпрос за "BILLA" Австрия,стана страшен скандал!
18
20
 
16
 
! Отговори
Айдън преди 9 години
Моят банан е винаги обелен!