Снимка: Reuters
fallback

Компанията SpaceX изстреля кораб към Международната космическа станция с три тона товар. На борда му освен обичайните провизии и оборудване и доста любопитни неща като миниатюрна версия на пивоварна и ГМО мишки, предаде Нова тв.

Oще по темата

Гризачите са 40, като сред тях има модифицирани генетично, за да имат двойно повече мускули. С кораба пътува и робот с изкуствен интелект. Има и коледни подаръци за екипажа. Днес Русия също ще изстреля товарен кораб към Международната космическа станция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 4 години

Това е кофа не космически кораб. Руският Съюз има допълнителен модул за продължителен престой в космоса за разлика от тая куха консерва дето може да гръмне на случаен принцип когато си поиска.

43

Лунен жител

преди 4 години

Мишки с ДВОЙНО повече мускули от обикновенните мишки ..... Ахаххахаха . А колко дигат от лежанка ? Фитнес инструктор осигурен ли им е , за да не загубят форма ? Хахахаха. Големи сте смешници . Клоуни. Жокери ..... Личи си че Дисни и Марвел са генерални партньори на НАСА и вземат активно участие в "Увладяването на КосмUSA" . .

42

Анонимен

преди 4 години

Всички ли забравихте, че МКС щеше да бъде само спомен, ако не бяха Союзите. Нали трябваше гориво, за да си набавя загубената височина, екипажи, за да работят, храна и вода, за да живеят тези космонавти и астронавти и т.н. МКС преди няколко години щеше да стане дом на рибите като някакъв риф!Много важно, че поамериканченият южноафриканец от еврейски произход е частник! Преди всичко е милиардер, вманиачен да се доказва пред света! Критиците му в Америка са повече, отколкото тук или в Русия!

fallback