Снимка: Pixabay
fallback

Дори учените в НАСА са объркани, когато става дума за НЛО, но голяма част от тях не отричат съществуването му.

Според Силвано Коломбано, който работи в отдела за  Умни технологии на космическата организация, извънземни вече са посетили Земята, а ние просто не сме ги забелязали.

"Искам да отбележа, че цивилизацията, която ще открием или тя избере да ни открие (ако не го е направила вече), може би е много по-интелигентна от нас. А може извънземните въобще да не са организми, изградени на основата на въглерод, като нас хората", пише експерта в своя доклад, представен на конференцията "Декодиране на интелигентността на извънземните".

Според Коломбано, жителите на дълбокия Космос са усъвършенствали перфектно междузвездното пътуване, а технологията им е доста по-напреднала от човешката. 

Има вероятност извънземните въобще да не са ограничени от размерите на обикновено тяло, а да са просто една супер интелигентна малка единица.

"Като вземем предвид, че технологическата еволюция на човека започва преди 10 хил. години, а своя пик тя има едва преди 500, най-вероятно сме изправени пред сериозен проблем – едва ли ще можем да предскажем колко напреднали ще бъдем след 1000 години, да не говорим за следващите 6 млн. например", обяснява Коломбано.

Експертът от НАСА призовава физиците да се насочат към така наречената "спекулативна наука" и да дадат шанс на НЛО-то като феномен, който си заслужава да бъде изследван по-задълбочено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

негър

преди 5 години

когато фактите говорят то и боговете мълчат но но при хората говори изгодата.

41

преди 5 години

Абе вие докато дрънкате глупости за извън земни извънземни такива няма ли да хванете новина като например нещо с Правителствена или спите и чакате да ви отвлекат извънземни!!!?

40

Анонимен

преди 5 години

До 37 може би си прав но ако е така не знам как ще го преживее Тръмп, понеже той вярва че е създател на живота и вселената който съществуват за да имат САЩ от кого да крадат и къде да правят войник а ако излезе че не е така и има по-висш разум и не дай си боже тоя висш разум да не се е развивал по американски модел новия фюрер Тръмп ще свърши като стария ще се гръмне защото е изпаднал в интровертност на духа и се чувства дълбоко недооценен от света.

fallback