Снимка: архив, Reuters
fallback

Световноизвестният британски учен Стивън Хокинг твърди, че знае какво се е случило преди Големия взрив и зараждането на Вселената, пише в. "Дейли мирър".

В интервю пред "Нешънъл джиографик" той заяви, че преди Големия взрив е нямало нищо. Хокинг смята, че при Големия взрив, който се е състоял преди 13,8 милиарда години, е възникнало и времето, пише БТА.

Преди това явление нищо не е било в съответствие с нашите представи за съществуване. Имало е някакво "въображаемо време", което няма нищо общо с това, на което сме били свидетели след Големия взрив.

Професор Хокинг отново спомена за опасностите, пред които човечеството се изправя с развитието на изкуствения интелект и нуждата от намирането на нова планета за продължаването на човешкия вид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Анонимен

преди 6 години

Стивъне,Стивъне-е!Един истински учен никога нма да направи такова изказване!Истинският учен може да каже,нещо от рода на, "преди Големия взрив,не може да се каже,какво е имало",а не,че е нямало нищо!Нищото е само, все още, не опознато "нещо"!Ако разбира се,това не е журналистическа измисица!

84

до 87

преди 6 години

Така е.Руснакът варил самогон на някакав самовар обаче го надушили руските милиционери.И за да не го хванат,че произвежда нелегална водка той взривил самовара.Но тъй като бил пенсиониран ядрен физик и го мързяло да сече и цепи дърва подгрявал самовара с откраднато гориво от чернобилската АЕЦ.И така се получил големият взрив.

83

Анонимен

преди 6 години

със сигурност е имало поне много фасул.

fallback