Източник: Reuters
fallback

Хакерската група Anonymous (Анонимните) вчера даде много добра тема за конспираторите, твърдейки че НАСА е на път най-сетне да обяви откриването на извънземен живот.

Във видео в YouTube маскиран водещ твърди, че има достъп до разговор с представителя на космическата агенция - Томас Зурбукен, от който се разбира, че "цивилизацията ни е на прага да открие доказателства за извънземен живот в космоса".

Текстът, който се чете от маскирания, е базиран на три статии от конспиративния сайт "Ancient Code".

Явно това е направило сериозно впечатление на НАСА и Зурбукен се включи в Twitter с опровержение, че такава новина изобщо няма и все още не знаем дали сме сами във Вселената.

Are we alone in the universe? While we do not know yet, we have missions moving forward that may help answer that fundamental question.

— Thomas Zurbuchen (@Dr_ThomasZ) June 26, 2017

Но интересното в случая е, че конспирации за извънземен живот се срещат всеки ден в какви ли не сайтове и какви ли не страни.

Защо НАСА чрез официален представител реши да опровергае точно това видео, което дори е пуснато в неофициален YouTube канал? Можем само да гадаем.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

упс...

преди 6 години

НАСА опровергава "Анонимните": Не сме открили извънземни!-------Извънземните ни откриха, а не ние тях!Може би това са имали в предвид от НАСА, но не са го изрекли гласно?))))))

47

Анонимен

преди 6 години

След 8-та ракия идват и питат"ти мене уважаваш ли ме"?

46

БОЛГЪ

преди 6 години

тия па от НАСА хептем заприличаха на средновековната църква, че земята била плоска и това си е. И ако некой не е сългасен на барбекюто!!!така и тия... все още не се знае дали сме сами във вселената...явно само те останаха незнаещи...завалиите хехехехехехеех

fallback