fallback

Общ преглед

Както Dnes.bg писа, от НАСА публикуваха 8400 снимки от мисиите Аполо. Снимките очаквано предизвикаха огромен интерес, като някои се задълбочиха и разгледаха подробно всичките 8400 кадъра.

Oще по темата

На една от снимките обаче изскочи нещо, което може би е живото доказателство, че извънземни са гледали кацането на Луната.

Изтъкнатият уфолог Скот Уоринг откри поне три отделни НЛО на снимките. Той твърди, че мисията на Аполо 17 е съпроводена от летателен съд, с извънземна технология. Уоринг също така идентифицира на снимките НЛО с "висящи ръце", който "гледа" към мисията Аполо на Луната.

"НЛО-то е в цвят металик и дори изглежда има прозорец", обяснява той. "Това е изключително откритие", допълва уфологът.

Експертът също така обръща внимание на необичайно многото пирамиди и лица на лунната повърхност.

Тези открития предизвикаха объркване сред теоретиците на конспирациите, които като цяло твърдят, че кацането на Луната е лъжа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно е прав Анонимният.

82

Анонимен

преди 8 години

Кацането на американските космонавти на Луната е било съвсем успешно и реално, но кадрите, които бяха представени на човечеството са били подготвени предварително, за което има много доказателства, като развяващото се знаме, сенките на космонавтите и др. Разговорите със Земята веднага са били засекретени и само записи на любители показват какво всъщност са видели първите хора на Луната. Постепенно ще се разкрие всичко, цялата истина какво има там.

81

Анонимният

преди 8 години

Вие все още не искате да признаете и приемете, че самите вие сте агресивни, негативни, алчни, егоистични, хардкор материалисти, нямащи никаква емоционална интелигентност, никаква мъдрост, никакви вътрешни духовни познания, тотално сте се изключили от реалността, някакъв механизиран ум характеризиращ се само с физическо тяло(егото), който е твърдо убеден в масивността на материалното и физическото,а това е само една мн малка част от всичко,това е просто една временна квантова илюзия на съзнанието

fallback