Снимка: Архив, Reuters
fallback

В окръг Дипхолц - Долна Саксония, археолози откриха златно съкровище от ранната бронзова ера. Според  предварителните оценки на специалистите то датира от периода 2000–1200 г. пр.Хр. Информацията е потвърдена от министерството на науката на Долна Саксония, съобщи "Билд".

По време на разкопки археолозите са се натъкнали на златно съкровище, което вероятно е било сложено като дар в гроба на  починал виден представител на германите. Предвижда се то да бъде подложено на подробни изследвания.

През 2012 г. съкровището заедно с други находки от правените преди на това място разкопки ще бъдат показани на изложба в Хановер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

посран българин до 3

преди 12 години

***, всичко е навързано!по-стари племена, по-стари държави, по-богат опит, по-богати и развити общества!ама ти откъде да знаеш, то се иска воля и сила да разкъсаш пропагандната пелена - част от брейнуошинг-културата на Балканите!

4

Анонимен

преди 12 години

Ако имаш две ризи, дай едната на правителството, а другата .. ще ти я вземе.За кво ти е държава, ако си достатъчно сръчен и умен да се оправиш сам.. Аз като гледам държавата добре ни оправя.. Та в тоя ред на мисли - кво значение има дали са имали германците държава.. със и без - все са си добре.

3

fsb

преди 12 години

до посрания - ***, това са племена, никой не ти говори за държава....

fallback