Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Съюзът на изобретателите в България (СИБ) и Федерацията на научно- техническите съюзи (ФНТС) организират Второ национално изложение на изобретения и иновациии.

Мястото: от 10 до 12 ноември в Националния дом на техниката на ул. Раковски № 108.

Главната цел: Събитието да се превърне в среща на изследователи, научни работници, предприемачи, изобретатели, която да помогне за създаването на бизнес контакти между тях.

Друга цел е представените изобретения да бъдат въведени в употреба.

Според организаторите изложението ще е своеобразно състезание на изобретатели и новатори, както и пазар на техните интелектуални продукти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 13 години

На следващото събиране, ще изобретят топлата вода. За колелото все още не им стигат силите и акъла.

4

За незапознатите...

преди 13 години

На изложението няма да видите юристи икономисти финансисти прависти специалисти по патентно право,а ако ги забележите да знаете че работата ви е спукана.Не допускайте да се допитвате и да бъдете зависими от хора с висше юридическо образование,това не са хора като вас.Те не работят цял живот за чест и почит или за да направят някое изобретение от което няма да спечелят пари,те са хора които искат да материализират образованието си и да си възвърнат вложените пари за това образование.Бягайте далеч от такива хора и от такава патентно ведомство.Това ведомство не действа на принципа на западните патентни ведомства,тук правилата не са като другаде.Имайте в предвид че най-краткия път до инфаркта е през нашето патентно ведомство,а патентите защитени тук не съм сигурен колко ги зачитат по света...Не вярвайте на лукавия че иска да ви помогне и съдейства.

3

Наивници

преди 13 години

Да, бе да. Ще ги изложат, някой умен *** от БАН или от Патентното бюро ще открадне идеята, ще я развие, ще я предложи, ше я одобрят, а истинския изобретател ще гълта мухите. Може даже да го обвинят, че откраднал идеята от истинския крадец. Това е България. За истинските изобретатели се е погрижил сложния патентен закон, да има кой да им краде изобретенията. Който си е блъскал главата, много добре знае каква е истината. Важното е да имаш *** степен, да си властимащ. Другото е талаш за огън.

fallback