fallback

Спорът между независимото кино и блокбъстърите разделя киноманите на две от самото начало на фимовото изкуство.

Тази година номинациите за Оскар отново ги сблъскаха фронтално.

На Златните глобуси победи филмът на Финчър, въпреки първенството по номинации на „Речта на краля“.

Какво ще се случи на 27 февруари пък предстои да разберем.

До тогава изборът е ваш – кой е по-добрият филм?


Общо гласували: 384
Речта на краля
61%
Социалната мрежа
39%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

;;;;;;;;;;

преди 12 години

Вместо това, да се придава външен вид на някаква фаталност, която винаги гравитирала над народите на Източна Африка,от където са евреите трябва да се каже,че вината за това несъвършенство е изконно присъщо на тяхната природа, че тези народи никога не са били напълно цивилизовани, че техните най-многочислени етнически елементи винаги са били неспособни към съвършенство, че благотворните последствия от притока на добрата бяла кръв бил доста слаб, за да продължат дълго, че те изпълнявали ролята на прости и неумели подражатели имитиращи образа на живот на народи съставени от доста по благородни елементи. Това същото се отнася и за семитските религии и политически доктрини, и означаваче християнството и исляма и демокрацията имат, такова внушение, макар да говорят за дълбока духовност, то те възприемат и заставят човека да вярва сляпо, което означава, и води, щото всичко да се възприема повърхностно и се възпроизвежда, като не съвсем удачно копие--но не и с творческа страст . И още, атеизма също е религия и то от най-злите, в името на атеизма бяха пролети реки от кръв, подобно на ислямизацията и христианизацията, но замисляйки се над тези две монотеистични религии исляма и християнството ние, какво виждаме и до какви изводи достигаме имайки предвид претенцията за духовност и отхвърляне на материалното, демократичното общество, което се гради само и единствено на измамното очарование на материализма, то ние констатираме, че демокрацията в края на краищата се оказва един вид атеизъм от най-завършен вид, като не се подлъгваме по лицемерната най-голяма набожност именно при тези апологети на материалното потребление.М.В./

21

Анонимен

преди 13 години

А и не виждам защо за да доказавам правотата на твърденията си трябва да си продавам апартамента и да отивам да живея в *** или турски квартал. Не знам дали си запознат с Бургас ама половината център са старите Арменски и Еврейски махали . Не знам някой Българин да е пропищял от тези хора. Тва кво трябва да означава според теб ? Светът се глоблазира. Във всеки един аспект . Расите са на път да изчезнат . Не карам никого да подпомага събитието , а да го приемете.

20

Бургас

преди 13 години

Лицемерие и Демагогия са думи, с чийто значение трябва да си доста добре запознат преди да ги употребяваш. Естествено това не е задължително ако просто искаш да си в тон с модерните словоизлияния в момента. Въпросът мога да го сравня със "Като си против евреите защо не почнеш да ги убиваш , или всичко което говориш е една лицемерна демагогия " . Имам приятели евреи , турци , сирийци . В интерес на истината имам и един приятел *** . Това е един вид форум . Тук говорим . Действай другаде.

fallback