fallback

Двата сериала следват световната мода на вампирската тема.

"Истинска кръв" ни въвлича в тъмен свят на секс и насилие, в който вампирът Бил и четящата мисли сервитьорка от малко градче Суки се борят за своята любов срещу върколаци, вампири, богове, хора и други мистични създания.

Сериалът на HBO е рейтингов феномен и през трите си досегашни сезона и затова не е чудно, че вече се готви четвърти. True Blood е носител на множество награди, сред които Златен глобус и Еми.

"Дневниците на вампира“ пък е с умопомрачаващо красивата ни сънародничка Нина Добрев, за чиято любов се борят добрият Стефан и лошият Деймън – братя вампири.

Лишен от бруталните сцени, но пък изпълнен с любовен съспенс и интриги, сериалът успява да извади сравнително новия телевизионен канал The CW Television Network на рейтинговата карта в САЩ с 4,9 млн. зрители само на пилотния епизод на сагата, чийто втори сезон започна преди 2 седмици.

Кой от двата сериала предпочитате?


Общо гласували: 649
Истинска кръв
43%
Дневниците на вампира
57%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ttttt

преди 9 години

Be xora zamislete se malko kak moje da xatesvate istinska kruv ta tova e pulna pornografiq .*** tapizma det e. THE VAMPIRE DIARIES FOREVER :***********

13

Пол Уесли

преди 12 години

Мога да ви кажа, че Нина много пъти е идвала в България с брат си Александър!! И да, знае къде е България на картата!!

12

....

преди 13 години

Има доста интересна сюжетна линия, която се разкрива бавно, болезнено и мъчително и трябват бая нерви да изгледаш сериала без да ти писне от протакването. Но пък секса замазва нещата, а и в днешно време кой сериал не се възползва от това ? :)

fallback