Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Руският президент Владимир Путин участва в единния ден за гласуване и даде своя глас онлайн в изборите за депутати в осмия състав на Московската градска дума, предаде ТАСС.

На кадри, публикувани от пресслужбата на Кремъл, се вижда как руският лидер е  в кабинета си и сяда пред компютъра, след което с няколко кликвания прави своя избор.

През последните няколко години Путин предпочита да използва електронното гласуване. Той гласува онлайн на тазгодишните президентски избори през март, а в предишни години е гласувал онлайн в есенния единен ден на гласуване, включително на изборите за кмет на Москва, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

отпрал гуша охранен

преди 1 седмица

Кремълски демагог. Да види на какво приличат руснаците, които прииждат в България при свои роднини, натурализирани отпреди десетилетия. Кожа и кости, прежълтели от недохранване. Не го е срам ! Народът му гладува, а богатствата на Русия отиват за производство на бомби и ракети за да избиват мирни жители в Украйна !

56

варварите от Кремъл

преди 1 седмица

В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ !

55

от 107 г. Кремъл

преди 1 седмица

изнася терористи, революции и войни в цял свят. Окупираха България в 1916 г. и в 1944 г. Убиваха всички свободомислещи и грабиха десетилетия цяла Източна Европа, сринаха Сирия, Афганистан, Грузия, Чечня, сега и Украйна ! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 107 ГОДИНИ ИЗБИХА С ГЛАД, РАЗСТРЕЛИ И В СИБИР ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ ! КАКВО ОЧАКВАТ ПСИХОПАТИТЕ В КРЕМЪЛ ? СВЕТЪТ ДА ГИ ОБИЧА ? ДЕМОКРАТИЧНИЯТ СВЯТ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ КРЕМЪЛ КАКТО ЗДРАВ ЧОВЕК СЕ ИЗОЛИРА ОТ ЧУМАВИ !

fallback