Снимка: БГНЕС/ EPA
fallback

Финландското правителство иска да забрани на руснаците да купуват имоти във Финландия, каза в понеделник министърът на отбраната на скандинавската страна Анти Хаканен, пише Reuters.

„Днес изпращаме за консултации предложение, което има за цел да забрани сделките с имоти, които имат руски произход“, каза Хаканен по време на пресконференция.

Забраната обаче ще има изключения, добави Хаканен, като каза, че руснаците с двойно гражданство и постоянно пребиваващи във Финландия все още могат да купуват имоти в скандинавската страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Манерхайм

преди 2 седмици

До Анонимен 73 Загубите, които си написал, трябва да се умножат по пет! През 2007 г. от едно много интересно руско предаване Искатели, поискаха справка за съветските загуби в тази война, от руското МО им отговориха, че данните са секретни. Срам ги е да признаят, затова ги занижават. Побеждават храбрите фини с масови бомбардировки на Хелзинки (струва ли ви се познато?)

72

Анонимен

преди 2 седмици

До санкции...кой е ял попарата на матушка- бърза да се застрахова- те помнят още втората зимна война от 1939г- тогава СССР- 30 ноември навлиза във Финландия и убиват и рушат- както те си знаят- завършва на 12 март 1940г- 26 000 загинали финландци и 127 000 загинали руски войници! Финландия влиза в НАТО март 2023г.

71

33

преди 2 седмици

Уникални по тъпотия финландците,ще дават безплатно имотите на Бандеровци и нагли Усраинци.

fallback