Снимка: БГНЕС
fallback

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии в Русия след атаки с дронове от Украйна. Руските власти съобщиха, че страната е била атакувана със 158 дрона. Според армията, всички били прихванати и унищожени.

От записите направени от граждани е очевидно, че това не е така. Вижда се как дронове удрят рафинерия край Москва и голям ТЕЦ в Тверска област. В същото време поне 10 крилати ракети удариха Харков в Украйна. Една от тях се взриви пред търговски център. Има повече от 40 ранени, като броят им може да нарасне, казват от кметството в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

Баба

преди 2 седмици

Абе кфо стана с тая специална военна операция, май нещо се проточи множко?Сигурно е част от плана да си загубят войниците стратегически, че да трябва да правят втори набор.Част от плана е и да загубят Курск.И стратегически Москва да бъде бомбардирана от дрони.Като Украйна си върне всички територии и Русия капитулира, пак е част от плана на Специалната Военна Операция. Тва става с агресорите, всичко е по план.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна не ги мисли, там има кой да им дава.

121

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро в Украйна ще атакуват само с прашки, копия и с лъкове :Д Ни храна им остана, ни оръжие, нито пък украинци останаха в Украйна :Д

fallback