Снимка: БГНЕС
fallback

Видеоконферентният разговор между президентите на Русия и САЩ на 7 декември беше тежък, но от него стана ясно, че САЩ нямат намерение да продължат диалога, заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Това беше суров и безкомпромисен разговор и от двете страни", обяви Песков, цитиран от руските държавни медии.

Той каза, че "от американска страна е имало пълен дефицит на готовност за продължаване на диалога". По думите му е "станало ясно, че няма за какво да се говори с Вашингтон".

Песков подчерта, че Москва няма предпочитан кандидат за предстоящите президентски избори в САЩ, но уточни, че "Демократическата партия е по-предсказуема".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

мишо

преди 2 седмици

Какъв суров разговор когато Джо деменцията не помни началото на разговора забравя за какво са говорили. След 15-20 минути вече не помни с кого е провел разговор а за какво са говорили невъзможно е да спомни . Но Джо си записа името в историята на човечеството като надмина и бащата на нацията - като най стар Международен терорист Но;1 ----- взриви и двата Газопровода. Преди да бъде довършен журналистите го попитаха и той отговори " Обещавам ви няма да работи никога " така и стана .

81

гого

преди 2 седмици

Предвид, че последния път Байдън на публично място пред всички медии каза, че президента на Украйна е Путин, сега сигурно си е мислил че говори със Зеленски...

80

Анонимен

преди 2 седмици

Представям си каква мъка е да се разговаря с дядо Джо, когато си губи мисълта след всяка втора дума.

fallback