Снимка: БГНЕС
fallback

Италианският посланик в Москва защити "независимостта" на медиите в петък, след като беше призован от руските власти заради телевизионен репортаж на италианската РАИ в района на Курск, обхванат от военни действия, съобщи Министерството на външните работи.

Сесилия Пичони обясни, че обществената телевизия РАИ, „и по-специално редакционните екипи, планират своите дейности по напълно свободен и независим начин“, каза говорител на министерството пред АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Бай-Бай-Байдън

преди 4 седмици

Пичони да не вземе да излезе някой ПИЧ, че то в Европа вече не може да ги разбереш кой мъж кой жена...Италия да си помисли за времето на Мусолини...защото тогава да не реват като в Рим влязат освободителите.

78

Справедливата

преди 4 седмици

По време на ковид 19 руски лекарски персонал помагала и на Италия и на Испания и на много други държави,колко лекари са починали за да спасяват по чужди държави болните,колко помагала по време на пожаарите,никой не го помни,но сега подкрепят фашистите,а защо никоя държава не обърна внимание когато в Донецк Донбас Луганск украинци избиваха украинци и рускоезично население,а сега голяма подкрепа на зеления наркоман

77

Загробски

преди 4 седмици

Рашъните пак си играят с италианската посланичка.Тя обаче добре ги закова и ги тури на място.

fallback