Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Четирима души бяха ранени, а няколко сгради бяха повредени при няколко украински атаки срещу Белгородска област, каза днес губернаторът на руската област Вячеслав Гладков, цитиран от Ройтерс.

Най-малко шест дрона, изстреляни от Украйна, бяха унищожени над Белгородска област, заяви Гладков в комуникационното приложение "Телеграм".

Двама души са ранени от шрапнели, каза още Гладков. Трети човек бе ранен, след като дрон бе свален над град Белгород, който е административният център на Белгородска област. Жена бе ранена в едно от селата на областта, заяви губернаторът.

Гладков съобщи още за повредени сгради и автомобили из областта.

Ройтерс отбелязва, че не може да провери по независим път информацията, съобщена от Гладков.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Кубрик

преди 5 дни

До 86 обмр швайне,укроп взимай си дърмите и отивай при свойте жълтите бандероФашаги,не хаби Българските новини,знам че си ***,съ статус на бежанците и всички се правите на Българи,да получите гражданство.няма да го видите, урсул ще ви дава във ХУрмания.

16

Анонимен

преди 5 дни

Зеленски и Путин убиват само терористи, но съобщават за техни убити само деца. Некадърници.

15

1999 набор

преди 5 дни

Страшното е, че злодеи и варвари, като Путин са станали много популярни. Хората даже си ги и избират. И то навсякъде по света, за съжаление и у нас. После ревете, че не се раждали деца. Ми няма да раждаме. И то не заради инфлацията и стандарта на живот. Самата мисъл, че детето ми може да се превърне в пушечно месо, докато трети бълват помия в интернет е отчайваща.

fallback