Снимка: БГНЕС
fallback

В Кремъл се състоя официалната репетиция за инаугурацията на руския президент Владимир Путин. Официално той ще встъпи в длъжност в петия си президентски мандат на 7 май.

На изборите през март Путин беше подкрепен от над 87% от избирателите. По традиция церемонията ще се проведе в "Андреевската зала" на Големия Кремълски дворец.

На церемонията са поканени 5 хиляди души, включително депутати от Държавната дума, членове на правителството и Съвета на федерацията, съдии от Конституционния съд, общественици и представители на духовенството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Въпросче

преди 1 месец

Хм, странно. Неизвестно защо, за 6 ( шести ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

114

Анонимен

преди 1 месец

И АХ няма бунтове, протести, полицейски палки, сълзотворен газ, Русия не се тресе от негодувание,. Впрочем да питам, а кога Зеленски встъпва официално в длъжност? Ох, пардон....там нямаше избори....Не го засяга него. Зелето даже въведе закон за частично ограничение на човешките права. Една си направила труд да прочете и вика, ми то си е пълно ограничение, че даже могат да ти вземат собствеността, ако сметнат за нужно. В Украйна, ти си никой.

113

Анонимен

преди 1 месец

каква изненада.

fallback