Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Одеса и Одеска област са атакувани с дронове. Сирените са били задействани  в 01.33 часа. При удара са били ранени 7 души, включително две деца, съобщи „Киев Индипендънт“.

Според военните на мястото на нападението е избухнал пожар. Вследствие на удара са били повредени най-малко 14 апартамента в града.

На мястото са изпратени служители на службите за бързо реагиране, които съобщават, че са спасили 34 души, включително 3 деца. Не бяха предоставени подробности за степента на нараняванията на пострадалите.

По-рано военновъздушните сили предупредиха за заплаха от безпилотни самолети за Одеска и Киевска област в Украйна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 месеца

"Готови ли са да инвестират във възстановяването и?" - Сляп ли си да видиш с какви темпове руснаците възстановяват Мариуполь, Северодонецк, Лисичанск, Бахмут? В пещера ли живееш, та не виждаш построената вече магистрала от Ростов на Дон през Таганрог, Мариуполь, Бердянск, Мелитополь, Чонгар, Джанкой до Симферополь? Паралелно руснаците довършват строителството и на железопътна линия.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ми то анонимко си и ти. Има ги в нета тия "лъжи"....

12

Анонимен

преди 4 месеца

Престани лъжите АНОНИМКО и престани да се опитваш да плюеш като мениш и сменяш името на профила си!Стила ти е много много познат и те познаваме че си ЛАЛАДЖИЯ!

fallback