Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Европарламентът днес отдава почит на руския опозиционен лидер Алексей Навални. Съпругата му Юлия ще произнесе реч пред евродепутатите в Страсбург.

Oще по темата
Очаква се тя да призове Европейският съюз да не признава президентските избори в Русия, които ще се проведат на 17 март. След смъртта на Алексей Навални вдовицата му се закле, че ще продължи работата му и ще изгради "свободна Русия", припомня БНТ.

За 12 дни Юлия Навалная произнесе реч пред световните лидери на Мюнхенската конференция по сигурност и разговаря с външните министри от Евросъюза. Заедно с дъщеря си Даря се срещна и с американския президент Джо Байдън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Не е баш тъй

преди 2 месеца

"Затова щом влезе в затвора го отписаха"___Санкциите за които и той и жена му настояваха пред САЩ и запада,му изядоха главата.Той се връща в Русия, надявайки се, че както вече е ставало няколко пъти, ще го вкарат в ареста и ще излезе с условна присъда.Руснаците са се въздържали да го осъдят колкото заслужава за да не си навлекат заради него нови санкции.Когато вече и без друго им сложиха всички възможни санкции вече нямаше причина да го дундуркат.Този път го хлъзнаха яко и окончателно.

57

Ама значи

преди 2 месеца

много подходяща снимка сте избрали за титул.Това е снимка от самолета когато двамата с Навални се връщат от Германия. Демек Юлка води мъжо си на заколение. Няколко секунди по-рано тя сваля маската, веднага след нея маската сваля и Навални и Юлка с придихание произнася, обръщайки се към стюарда: Мальчик, принеси нам водочку, мы домой идм.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Леле ,тая живееше охолно е Германия ,сега плюе отрова срещу собствената си държава

fallback