Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Кремъл заяви, че реакцията на Запада на смъртта на Алексей Навални е неприемлива, предаде Ройтерс.

Oще по темата
"Смятаме, че е абсолютно неприемливо да се правят такива, ами, откровено казано, неприятни изявления", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Тези изявления, разбира се, не могат да нанесат никаква вреда на нашия държавен глава", каза Песков.

Москва също така посочва, че неприятните и обидни изявления от страна на САЩ и Европа няма да навредят на президента Владимир Путин.

Разследването на смъртта на Навални продължава и се води в съответствие с руското законодателство, заяви Песков.

Запитан как Путин е реагирал на новината за смъртта, Песков каза: "Нямам какво да добавя."
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Не едно животно

преди 2 месеца

.Пет пари не давам какво приема Усрията и какво не.

64

Диана

преди 2 месеца

Според мен, цивилизованите хора се извиняват когато обидят някого, особено ако не е било нарочно...Аз не виждам как една разрушена страна, каквато беше Русия през 90-те, една страна, признала /негласно!/ своето поражение в Студената война и поела по пътя на противника си, може да нарани по някакъв начин победителя...Освен ако не се отчете тщестлавието на този победител - може би той очаква победения да падне в краката му и да му целува обувките?!..Ами да си каже, значи/вместо да се хаби!/..

63

Диана

преди 2 месеца

Нима още някой се изненадва от тази "западна" реакция?! Сега им е паднало да покажат на народите си колко лоша е Русия и как те не случайно се готвят да я бият от 100 г. А реакцията на руснаците в случая не само не развенчава подобни митове, ами и гледа да ги потвърди: щом те ги правели на лоши, те наистина щели да бъдат лоши...Е...по-лоша политика на общуване аз поне не познавам досега в международното пространство...Не знам как точно ги е обидил Путин така сериозно, но са злобни, зли и гадни

fallback