Снимка БГНЕС, архив
fallback

"В Палестина и в други части на арабския и мюсюлманския свят ще има все повече и повече насилие, докато не бъде създадена палестинска държава", заяви руският външен министър Сергей Лавров при посещението си в Ню Йорк, предаде Анадолската агенция.

"Това не е пророчество, но съм убеден, че докато няма справедливост, докато не бъде създадена палестинска държава, от време на време в Палестина или в други части на арабския и мюсюлманския свят ще възникват все повече и повече прояви на жестокост", каза Лавров.

Руският първи дипломат също така отбеляза, че няма оправдание за "варварството от 7 октомври".

"Този гняв ще се повтори, все повече поколения ще се чувстват отхвърлени, измамени", твърди той. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Българин

преди 8 месеца

Нещо не разбрах заглавието...Палестинска държава има, и президент си има, и представител в ООН си има, химн и знаме даже... десетилетия я има.Дори Газа е част от нея, въпреки, че Хамас я превърнаха в полигон на терора, откакто Израел се изтегли преди 20 години.Та какво иска другаря? Съществуваща палестинска или несъществуваща еврейска?

33

анализатор

преди 8 месеца

Варварите-палестинци не заслужават милост.В тези полу-хора не е останало нищо човешко.За тях човешкия живот не е ценност.

32

Star

преди 8 месеца

USSR на времето първи се подписаха в ООН-то за създаването и птизнаването на Израел,днес се правят на ,,ни чул-ни видял,ни лук мирисал.Явно търсят патакламата далеч от техните граници.Иначе на приказки..най-хуманните,на дела най-кръвожадните.На последък взеха да размахват за пред света и ядрени ракети некви.Плаши Пейо гаргите е цялата работа,но знаеш ли? От руснака всичко може да се очаква.Те много-много акъл немат.С това са и известни по света а даже и унас.

fallback