Снимка БГНЕС, архив
fallback

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Украйна разчита на Съединените щати и че забавянето на военната помощ е "сбъдната мечта" за руския лидер Владимир Путин, предаде АФП.

"Путин трябва да загуби", заяви Зеленски в реч в Националния университет по отбрана във Вашингтон. "Вие можете да разчитате на Украйна и ние се надяваме също толкова много да можем да разчитаме на вас".

Във връзка със споровете в Конгреса относно новия пакет за военна помощ за Украйна той заяви, че "ако има някой, който се вдъхновява от нерешените въпроси на Капитолийския хълм, това е само Путин и неговият болен антураж“.

"Те виждат, че мечтите им се сбъдват, когато виждат забавяния или някакви скандали и когато подкрепата за борците за свобода спада", каза Зеленски, който ще се срещне с президента Джо Байдън на 12 декември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

максим

преди 10 месеца

путин,доста ви жали,мръсни фашаги! зеленко,ти вече си прочетен вестник.няма да я има ***.това е факт.още 10 подстанции и всичко,ще е в тъма.и *** се жалвай на господа.ти си кървавия президент.абе, никой не ви иска.продадохте се за копейки.европа,няма как да ви плаща за деянията.иде ден за разплата.има неоспорими доказателства......

45

чико

преди 10 месеца

ЗЕЛЕ воювай сам ??? не чакай някой да ти помага . не ти стиска .СКоро ще втасаш ХА ХА ХА

44

Анонимен

преди 10 месеца

Зельо, бита карта си......Малко ти остана.

fallback