Снимка: БГНЕС
fallback

Пет пътнически самолета са подали сигнал за тревога по време на полет над руска територия, съобщиха от авиационните служби.

"Полетите Череповец - Москва, Самара - Санкт Петербург, Петрозаводск - Москва са подали код "Обща тревога" по време на полет", заяви източникът. След това полетите Сабета - Москва и Петрозаводск - Санкт Петербург също са подали сигнали за тревога.

Все още няма официално потвърждение на тази информация.

Нито един от самолетите не е променил курса или височината на полета си, всички те се насочват към летищата, за които са предназначени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

това

преди 6 месеца

Нелката първа настигна ингилизите, няма вече мъжки и женски род за нея. Да не споменавам, че да кажеш "дошла" за сигнал е нелепо. Какво пречи да е "Сигнал за тревога е получен...". Иначе и аз си сипвам по едно на обед в почивните дни :)

12

Анонимен

преди 6 месеца

То смешното ще бъде като почнат безаналооговооо да падат един по един от небето

11

Някой си

преди 6 месеца

До АнонименЗА Москвич..не знам да е падал..ама в МАли преди няколко дена се избиха 140 вагнерчета,щото отказаха спирачките на самальота..дядя Боря пак е наковал дървено феродо, а истинското е разменил за самагон..тия хора няма да станат и след 300 години.. свинарник ,сър...Сибирски свинарник..и нищо повече.

fallback