Снимка: БГНЕС
fallback

Русия извърши нощна атака с дронове срещу Киев след 12-дневно прекъсване, съобщи украински военен, като по предварителна информация системите за противовъздушна отбрана на украинската столица са унищожили всички цели, предаде Ройтерс.

"Поредната вражеска атака срещу Киев", написа в своя публикация в "Телеграм" полковник Сергий Попко, който оглавява военната администрация на Киев. "Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети", добави той.

Очевидци от Ройтерс са чули взривове, наподобяващи звука от работата на системи за противовъздушна отбрана, които поразяват цели. Засега няма информация за мащаба на нападението.

В Киев, неговите околности и в редица региони в Централна и Източни Украйна, беше обявена тревога за въздушно нападение в продължение на около час след 02:00 часа местно време. /БТА, Владимир Арангелов/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 11 месеца

...АМА ТЕ РАШКИТЕ НАЛИ ТРЪГНАХА ДА ЗАЩИТАВАТ РУСНАЦИТЕ В КИЕВ ОТ УКРАИНЦИТЕ И СЕГА СЕ ПИТАМ КАК РАЗЛИЧИХА РУСНАЦИТЕ ОТ УКРАИНЦИТЕ ИЛИ НЯМАТ МИЛОСТ ЗА НИКОГО- И СЕГА ПАК ДА ПИТАМ ИМА ЛИ ТАКИВА ДЕТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ РАША- АМИ НЕДЕЙТЕ ДА РУСОФОБСТВАТЕ- ФИЛЕТЕ РАШКИТЕ, ТЕ ЩЕ ВИ НАУЧАТ КАК ДА ГОВОРИТЕ ЕДНО И КАК ДА УБИВАТЕ НАЙ ДОБРЕ ОБЩЕСТВОТО СИ.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Е на едма руска ракета средно се пада да я прихващат16 западни ракети. Тоест *** по тоя показател вече от години ги изтощава 16 пъти средно повече по ракети да произвеждат и харчат, а то на запад труда и тока не е като в Сибир хич без пари... така, че НАТО вече е грохнало и несмогва хич...

51

L.

преди 11 месеца

Лажи, лажи стара ле бабо... Ами като всички дронове са свалени, снимката откъде е? Не беше ли по подходящо за пропагандата ви да сложите усмихнати семейства да играят в парка?

fallback