Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин каза, че "не се съмнявал" в подкрепата на руските граждани по време на бунта на "Вагнер" през уикенда, според отчет на Кремъл в сряда.

Путин посети района на Дагестан и беше посрещнат от развълнувани поддръжници по улиците на град Дербент, според видео, публикувано от Кремъл.

State TV reporter Pavel Zarubin has just posted this clip of Putin "meeting the people of Derbent" after he held a meeting on tourism there with local officials

The message his trip to Dagestan is meant to send out is clear: Things are back to normal and the people are with me pic.twitter.com/qKeNvvussQ

— Francis Scarr (@francis_scarr) June 28, 2023

"Няма човек в Дагестан, който да не подкрепи решенията на ръководството на Руската федерация, приети на 24 юни тази година", каза президентът на Дагестан Сергей Меликов на работна среща с Путин.

"Не се съмнявах в реакциите в Дагестан и в цялата страна", отговори Путин.

По време на посещението си обичайно дистанцираният Путин се насочи към събралите се тълпи в Дербент и започна да прегръща хората, да ги целува и да си прави селфита с тях.

Зашеметяващи кадри от събитието показаха как той се гмурна в тълпата като холивудски актьор на шоу на червения килим.

PUTINS DOPPELGÄNGER KÜSST EINE JUGENDLICHE!

Heute wurde Putins Double nach Dagestan geschickt, um im Fernsehen „Volksliebe“ zu zeigen
Er „überschwemmte“ dort ein wenig, die Kinder mit Küssen und versuchte undeutlich, etwas zu sagen. pic.twitter.com/mnX6ZCAJAn

— Gaby 🇩🇪🇺🇦 (@Gabriel15184745) June 28, 2023

Привидно изпълнен със свежа енергия след предотвратяването на гражданска война в малък мащаб миналата седмица, обикновено стоическият и изолиран Путин беше необичайно усмихнат.

В друг странен момент той се ръкува и изглежда коригира нещо по униформата на офицер, носещ нещо, което може да е неговото ядрено куфарче.

Той никога не е поздравявал по такъв начин мъжете, отговарящи за неговата сигурност.

Сцената беше в подчертано противоречие с екстремните мерки от последните няколко години, които наложиха строга карантина за всеки извън близкия кръг на Путин, преди да се срещне с него.

Неговото трансформиращо поведение накара мнозина, включително високопоставени руски фигури, да подхранят спекулациите, че Путин, който поздравява обожаващи фенове в Дагестан, всъщност е двойник.

Дългогодишен московски дипломат каза пред DailyMail, че вече "става невъзможно да повярваме, че има само един Путин".

Yes, he is definitely loosing his popularity🤡

President Vladimir Putin went out to talk with the residents of Derbent, Dagestan - in the main square with a crowd of people. Look at reaction of the residents#UkraineRussianWar #Russia #Putin pic.twitter.com/XvpXRtDdP9

— 🇷🇺Russia is not Enemy (@RussiaIsntEnemy) June 29, 2023

"Има няколко много добри двойници, но се държат малко по-различно. Този, който се гмурка в тълпата в Дагестан, се държи различно от традиционния Путин."

Виктор Алкснис, съветски военен тактик и политик, който сега е западен анализатор, известен като Черния полковник, допълни: "Защо Путин се среща с посетители в Кремъл след двуседмичната им карантина и на голямо разстояние, докато в Дербент е спокоен в тълпата и дори прегръща и целува някои граждани? Как може да се гарантира физическата сигурност на президента при такива условия? Нещо не е наред тук. Прилича на театрална постановка, в която Путин всъщност не е Путин.

Руският националист и бивш полковник от ФСБ Игор "Стрелков" Гиркин заяви със сигурност, че това е двойник на Путин в Дагестан на около 1250 мили южно от Москва.

"Човек, смътно приличащ на президента – и изобщо не изискващ спазване на двуседмичната карантина, необходима за среща с Путин – се разхождаше из Дербент", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

Алонсо

преди 10 месеца

Дали е Путин или е онова дето е между краката на жените (***),все ми в тая,накрая на тази война ,всички ще сме на губещата страна,може би само Ердоган ще е спечелил.Плюя аз на тази орисия...няма никаква прокопсия

135

Алонсо

преди 10 месеца

Дали е Путин или е ***,все ми в тая,накрая на тази война ,всички ще сме на губещата страна,може би само Ердоган ще е спечелил.Плюя аз на тази орисия...няма никаква прокопсия

134

Алонсо

преди 10 месеца

Тези които пращате... русофилягите в Русия,щях да им кажа,всички които обичате хамериката, марш там !!!Но проблемът е че, хамериката не ви иска,няма как да иска ду.е, таковано от руснаците, после подмило се и се наду..ло на ...хамериканците.Сори ид..ти ,95% оставате тук и ще бъдете призовани, да защитавате хамериканските интереси в....Украйна!Ковчезите ги плаща Чичо ви Сам.

fallback