Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин заяви в телефонен разговор с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган, че Киев, подстрекаван от Запада, продължава да изостря ситуацията и да използва терористични методи, като поредният пример за това е ударът по Каховската ВЕЦ, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

Oще по темата
"Владимир Путин заяви, че киевските власти, подстрекавани от западните си кукловоди, продължават опасно да залагат на ескалация на военните действия, да извършват военни престъпления, открито да използват терористични методи и да организират диверсии на руска територия. Ярък пример за това е варварската акция за разрушаване на Каховската водноелектрическа централа в Херсонска област, която доведе до мащабна екологична и хуманитарна катастрофа", се казва в съобщението.
(БТА, Николай Велев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

r3v0lv3r

преди 11 месеца

Стига глупости, в руските медии почнаха да говорят истините, че унищожението на тази стена им помага военно. Напълно невъзможно е, такова съоръжение, което е проектирано да издържа ядрена атака, да бъде унищожено с конвенционални снаряди. Стената е унищожена с използването на голямо количество експлозиви, като единствно руснаците са имали реална възможност да ги заложат.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Въпроса не е чий е Крим, а чий е Киев.

46

Българин

преди 11 месеца

Още още, колко варварски работи ще има! Ко ти трябваше да се захващащ с тази безсмислена война! Вместо да си развиваш държавата, тръгна да си чешеш егото!

fallback