Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Пожар е избухнал тази нощ в нефтопреработвателен в завод в Южна Русия, като по информация на службите за спешна помощ той е причинен от атака с дрон, предаде ТАСС.

Инцидентът е станал в нефтопреработвателния завод в Илски в Краснодарския край, недалеч от черноморско пристанище Новоросийск.

Пожарът е възникнал около 3:00 ч. местно време, като площта му е била около 400 кв. м. Около два часа по-късно той е бил потушен.

Няма пострадали или загинали, нито заплаха за населението, съобщават местните власти.

В нощта срещу 3 май се запали резервоар с нефтопродукти в село Волна в Краснодарски край. Пожарът обхвана площ от 1200 кв. м, но снощи беше потушен, отбелязва ТАСС.

Украйна рядко поема отговорност за ударите с дронове срещу инфраструктурни и военни обекти, особено в области в близост до Русия, отбелязва Ройтерс.

Москва обвини Украйна за нападение на 29 април, при което беше подпалена петролна база в Севастопол. Военните в Киев твърдят, че подкопаването на руската логистика е част от подготовката за дългоочакваната контраофанзива.
(БТА, Николай Велев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

анонимен

преди 1 година

нямо по долно и нахакано племе от укрите, дори и сръбските партизани са били толерантни! напълно си заслужат участта и ще бъдат изтрити от земята!

32

карачанаков

преди 1 година

До 32 употребата на ,,пудра,, захар и ,,дезинфектанти,, води до делириум и човек губи връзка с реалността.Боже мили,,"само руснаците милеят за украинския народ" и от милостиня избиха толкова жени и деца,разграбиха им покъщнината,събориха им жилищата нали ,а представи си ако ги мразеха

31

Анонимен

преди 1 година

"само руснаците милеят за украинския народ" Пази Боже руснаци да милеят за някой народ! Те си вкараха техния по окопите да се бият за путин да не падне от власт, та за друг

fallback