Снимка: Twitter
fallback

Мъжът е отговорен за живота. Жените трябва да отстъпят от това, да ръководят живота и мъжете трябва да заемат мястото си.

Това заявава руския свещеник свещеник Андрей Ткачев във видео, разпространено в социалните мрежи. Според него жените не са създадени да управляват. Тяхното призвание е да готвят и да окачват пердета.

"Има прекалено много жени, които управляват живота ни", възмущава се Ткачев във видеото. "Това е направо ужасно. Това не е тяхна работа. Трябва да ум кажем: "Шу, махай се!"

"Мъжете трябва да заемат мястото си, всички мъже трябва да го направят. Защото не е правилно - жените не са създадени да управляват, те са създадени да готвят каша, да закачат пердета и да са щастливи", продължава той.

Russian priest Andrey Tkachev: women were not created to govern, their vocation is to cook and hang curtains. pic.twitter.com/gd6LD0cOZ7

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) April 11, 2023

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

252

Картошки

преди 1 година

Разликата между руснаците и талибаните се смалява с всеки изминал ден.

251

Анонимен

преди 1 година

Ми не мисля че това са руските ценности, 2 години работих с руснаци и не видях някакво различие между мъже и жени, атмосферата е доста подобна на тази в български офис, едно нещо от първия път никога не става, сплетните и конфликтите също си ги има, ама това е друга тема, мисля че това видео е качено с цел пропаганда, виж какво отношение имат руснаците към жените, реално нито са по-религиозни от нас нито по традиционно ориентирани

250

Аз

преди 1 година

Този тиквид да го каже това на шефката на руската национална банка, а по добре да се опита и да я замести.

fallback