Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Директорът на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Бортников обвини днес Украйна и Запада, че се опитват да тласкат руснаците към извършването на диверсии и към въоръжен бунт, предаде Франс прес.

Oще по темата
"Украинските служби за сигурност и техните западни покровители започнаха идеологическа кампания и кампания по привличане на наши граждани, основно представители на младото поколение", каза Бортников на заседание на руския Комитет за борба с тероризма.

Според директора на ФСС кампанията има за цел да тласне руснаците към извършването на "подривни дейности, на терористични и екстремистки актове" в Русия.

Бортников изтъкна, че от февруари в Русия са били осуетени 118 терористични акта, които са били подготвяни от млади хора, сред които и непълнолетни.

Думите на Бортников са във връзка с изявление от миналата седмица на руския президент Владимир Путин, който каза, че западните тайни служби са замесени в "терористични актове" в Русия, отбелязва Франс прес.
(БТА, Божидар Захариев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

От 1г е

преди 1 година

Така! Запада си го търси със свещ да им нариташ д..ендърските ***! Защо САЩ ХВЪРЛИ 100 МЛРД ЗА УКРИСТАН,ТЕ КАКЪВ ИНТЕРС ИМАТ ЗА СТРАНА,КОЯТО Е НА 12-13000КМ ОТ ТЯХ.АЗ ЩЕ ВИ КАЖА ЗА ДА ДРАЗНАТ РУСИЯ Е НА ВИ ФАКТ УБИТИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ ЗАРАДИ ГЛУПАВИТЕ АМЕРИКАНЦИ!!!

76

вижда се

преди 1 година

Колко мръсно гледа този бандит.

75

Климбо

преди 1 година

Мисля,че колкото и да са цивилизовани украинците(не са фанатици като арабите),ще има дълги години на терористични акции....все пак много загубиха близки хора.

fallback