Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Степента на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин е 79,3% според проучване на общественото мнение, направено от Общоруския център за изследване на общественото мнение, предаде ТАСС.

Социологическият център съобщава, че на въпрос за доверието към Путин положително са отговорили 79,3% от участниците в допитването, а 77% от тях одобряват дейността на руския президент.

Работата на правителството на Русия одобряват 52,3 % от участниците в допитването. Руският премиер Михаил Мишустин получава 53,5% одобрение за работата си, а 63,1% от запитаните имат доверие към него.

Проучването на Общоруския център за изследване на общественото мнение, което беше публикувано днес, е било направено от 13 до 19 март. В допитването са участвали 1600 пълнолетни руски граждани./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

357

ЬЬЬ

преди 1 година

При такава подкрепа и одобрение от руското общество за президент и правителство е напълно логично всички ТЕ,без изключения,да понесат отговорностите за военните престъпления и разрухата в Украйна,и последствията от тях.С тази си подкрепа руснаците признават,че все още не са се отърсили от примитивното си и имперско мислене.Те вкупом заслужават да горят в ада.

356

Анонимен

преди 1 година

Мноо ясно. Вече разбраха какви доброжелатели имат на запад и още помнят как Елцин играеше казачок в Берлин и как каза Бог да благослови Америка. Добре, че Господ не послуша Елцин.

355

todor

преди 1 година

ЕДно време даже и 99% вярваха на комунистическия режим и фантазиите на тия *** !!! СЕга след толкова /почти век/години в Русия нищо не се е променило и някой даже си светят на свещи и незнаят кой ден сме днес!!!

fallback