Снимка: Пресцентър на губернатора на Севастопол
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин пристигна на посещение в град Севастопол по случай деветата годишнина от анексирането на Крим.

Посещението не беше обявено предварително. Държавната телевизия излъчи кадри, на които се вижда как Владимир Путин, придружен от губернатора на Севастопол Михаил Развожаев, разглежда ново училище по изкуствата.

“Нашият президент Владимир Владимирович знае как да изненадва”, написа в профила си в “Телеграм” Развожаев. Той обясни, че Путин е трябвало да участва в откриването на училището по видеоконферентна връзка, но в крайна сметка е решил да присъства на събитието лично и дори сам е шофирал автомобила си, съобщи БНР.

“В такъв исторически ден президентът винаги е със Севастопол и гражданите на Севастопол”, посочи възторжено губернаторът. На днешния ден преди 9 години бяха подписани договорите, с които полуостров Крим и град Севастопол бяха обявени за субекти на Руската федерация.

Вчера Путин проведе съвещание по въпроси, засягащи социално-икономическото развитие на Крим и Севастопол, които Руската федерация превърна в отделни свои субекти, отбелязва ТАСС, изброявайки предишни негови посещения на полуострова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да избие повече хора от русофобите! От 18 век насам вече над 100 милиона..... А се мери с тях.... И космически катаклизъм не може да ги стигне

81

СМЕХ...

преди 1 година

А що не ходи у КИЕВ.. за 3 часа поне...???

80

Анонимен

преди 1 година

Много е блед,може би за пръв път от месеци излиза на слънце.От бункер в бункер е заприличал на смесица между сляпа къртица и попово прасе :)

fallback